הי.אני מבינה מעט מאוד במחשבים,אז התנצלות מראש אם חסרים פרטים כלשהם….
הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להקשיב לקטעי מוסיקה/דיבור ביוטיוב יש הפרעות (רעשים) תוך כדי (כמו פיצפוצים כאלה…) ולעיתים הקצב של המוסיקה מואט,מתעוות,תוך כדי ההפרעה לכמה שניות ואז חוזר לקצב רגיל וחוזר חלילה.
אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי….
מדובר בלפטופ,וינדואוז 7…..עוד משהו שצריך לדעת????????
הי.התקלהלא קשורה רק ליוטיוב אלא בכל מקום שבו יש אודיו.כמו כן – היא לא קשורה לרמקולים שכן גם כשאני מנתקת אותם ומקשיבה רק דרך המחשב- זה עדיין קיים.
ואחרון – אינני יודעת אם זה קשור אך יש לי בעיה נמשכת כבר המון זמן של התחברות לאינטרנט דרך הקיצור דרך.אני צריכה לנסות לעיתים כמה פעמים עד שזה מצליח…בהתחלה הוא מראה לי שגיאה,לפעמים הוא מתנהג כאילו הוא התחבר אך כשאני נכנסת לאתר כלשהו הוא רושם לי שאין חיבור לאינטרנט ואז אני צריכה להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר שוב….בסוף זה מצליח….אולי זה קשור????
אהלן. 1. הבעיה של החיבור לאינטרנט לא קשורה 2. ישנן כמה סיבות אפשריות לתקלת האודיו: א. עומס על המעבד => הנגן לא מקבל מספיק כח עיבוד להפעלת המוזיקה => המוזיקה נקטעת. ב. בעיה בדרייבר של כרטיס הקול.
בשביל לבודד את הבעיה, בדקי את אחוזי השימוש במעבד בזמן שיש את ההפרעות הללו (לחצי על CTRL+SHIFT+ESC לצפיה במנהל המשימות. בתחתית החלון מופיע אחוז הניצול של המעבד.)
דבר שני,עד שאזרתי אומץ סוף סוף נפתח חלון שנראה כאילו כתוב בסינית.זו טבלה….איפה להסתכל כדי לראות את אחוז הניצול של המעבד?יש כל כך הרבה אפשרויות….או שמא זה מה שכתוב למטה cpu?????????
זה אומר שרוב הזמן המעבד בשימוש. אם אין תוכנות שפועלות ברקע, משהו לא בסדר. יתכן שמדובר בוירוס או רוגלה ש"טוחן" את המעבד, או תקלה שגורמת לניצול מוגזם של המעבד.