פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיות קול חמורות בסקייפ [בעיה נפתרה]
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 4 months by
itsho.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
29 בספטמבר 2012 בשעה 01:18 #49304
ofir_y
חברשלום לכולם,
יש לי בעיות סאונד חמורות עם הסקייפ. בעת שיחה, הצד השני שומע אותי כל כך גרוע, שהוא לא יכול להבין מה שאני מדבר, וכשאני עושה בדיקה עצמית של הסקייפ, ההקלטה נשמעת משובשת ומעוותת לחלוטין, וכאילו מנוגנת במהירות גבוהה בהרבה מהמהירות האמיתית של ההקלטה.כשאני מקליט את הקול שלי בתוכנת עריכת מוזיקה – הכל בסדר, כך שאני מניח שכל המסלול של קול נכנס במחשב הוא תקין – החל מהמיקרופון, דרך כרטיס הקול, הדרייבר וכו'. אבל בסקייפ – חרבנא!נראה שבפורום התמיכה של סקייפ אין להם ממש מושג. הציעו לי להתקין מחדש את הדרייבר, להעביר את המיקרופון לפאנל האחורי וכו' – אבל כלום לא עוזר.אני ממש מיואש. הסקייפ שלי כרגע חסר כל שימוש.אולי מישהו פה נתק בתופעה כזו או שסתם יש לו רעיון יצירתי מה יכול לגרום לזה ואיך ניתן לפתור את הבעיה המסריחה הזאת?בהמון תודה מראש,אופיר30 בספטמבר 2012 בשעה 00:44 #49321itsho
מנהל בפורוםקורה הרבה שהדרייבר של כרטיס הקול מגיע עם חבילת אפקטים לא שימושיים בעליל,
ויתכן שאחד האפקטים הללו פועל.אם לא מופיע לך סמל מיוחד של הכרטיס קול ליד השעון, בד"כ תמצא אותו בלוח הבקרה.

בפרט, שים לב למספר המופיע תחת המילה "קריוקי" (או Pitch)… הערך צריך להיות 0, אם אתה רוצה לשמוע בצורה נורמלית.
itsho 2012-09-30 00:46:49 30 בספטמבר 2012 בשעה 00:47 #49323itsho
מנהל בפורוםעוד רעיון, נסה לאפס את ההגדרות של סקייפ:
צא מסקייפ -> התחל -> הפעלה -> "%appdata%" -> שנה את שם התיקיה של Skype לSkype_Old30 בספטמבר 2012 בשעה 01:03 #49326ofir_y
חברשלום,
תודה על התשובות.בקשר לתשובה הראשונה, כשפתחתי את Realtek HD Audio Manager נפתח לי חלון אחר לגמרי. אולי בגלל שאני עובד עם Windows 7?אני לא יודע איך לצרף תמונה, אבל בכל מקרה נראה ששום אפקט לא פעיל בכרטיס והערך של קריוקי הוא 0.בקשר לתשובה השנייה, כבר ניסיתי זאת (הציעו לי בפורום של סקייפ) ולא עזר.יש עוד רעיונות?המון תודה,אופיר30 בספטמבר 2012 בשעה 02:00 #49327itsho
מנהל בפורוםצור קשר בפרטי ואנסה לעזור.
17 באוקטובר 2012 בשעה 20:00 #49550ofir_y
חבראז סוף סוף נמצא מזור לתקלה, והכל בזכות itsho מהפורום.
אנליזה שהוא עשה לתקלה העלתה שהבעיה בכרטיס הקול. היום קניתי כרטיס קול ב-30 ש"ח, חיברתי דרכו את המיקרופון (את הרמקולים השארתי מחוברים לכרטיס הקול שבמחשב), קינפגתי את הסקייפ לעבוד עם המיקרופון דרך כרטיס הקול החדש – ובא לציון גואל. הבדיקה העצמית תקינה לחלוטין!לידיעת כל מי שיש בעיה דומה, ושוב, תודה ל-itsho!17 באוקטובר 2012 בשעה 22:52 #49553itsho
מנהל בפורוםשמחתי לעזור 🙂
-
מאתתגובות
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.