פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › AVAST מצא וירוס. מה לעשות ? This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 7 months by יניב. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 19 באוקטובר 2012 בשעה 07:59 #49571 פנינהחבר בוקר טוב, סרקתי את המחשב שלי מאחר ולאחרונה נזרקתי מהאינטרנט. האייקונים על שולחן העבודה היו נעלמים וחוזרים לאחר זמן מה, המחשב לא זז וכו' ובסריקה קיבלתי הודעה: זוהה איום. שגיאה: הוקבץ הוא קובץ דיקמפרסיה. קובץ דחוס שנפרק לגודל עצום. אני משתמשת avast האופציות שניתנו לי: תיקון מחיקה אל תעשה כלום או העברה לתקיה ניסיתי למצא משהו באתר שמסביר מה זה אך לא מצאתי. אנא, בדחיפות ענו לי מה לעשות. 19 באוקטובר 2012 בשעה 09:00 #49572 itshoמנהל בפורום תעלי בבקשה צילום מסך של ההודעה או לפחות את שם הוירוס. 19 באוקטובר 2012 בשעה 16:40 #49576 יניבמנהל בפורום כנראה יש לך משהו שעולה בהפעלת המחשב. ממתי זה התחיל? האם עשית שחזור מערכת ללפני שזה קרה? מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר