שאלה על הזיכרון הוירטואלי

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים שאלה על הזיכרון הוירטואלי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    elad
    חבר

שלום לכולם ויום טוב
    ביצעתי פירמוט, כרגע יש לי windows xp ואני מעונין להגדיר את הזיכרון הוירטואלי.
    יש לי במחשב זיכרון ram של 1290 מגה. סטיק אחד של 256 ועוד סטיק אחד של גיגה.
    יש לי שתי מחיצות/כוננים על המחשב. בכונן C יש שטח פנוי של 17 גיגה, ובכונן D יש לי שטח פנוי של 35 גיגה.
    אני חיפשתי מדריכים באינטרנט להגדרת הזיכרון הוירטואלי, אבל כל מדריך אומר משהו אחר.
    יש מדריכים שאומרים שכדי להעביר את הזיכרון הוירטואלי לכונן D, ולא להשיאר אותו על כונן מערכת ההפעלה מכיוון שאותו הדיסק נוטה לבצע פעולות גישה עם קבצי המערכת, ועל כן כדי להעביר את מקום הזיכרון הוירטואלי לכונן אחר(בו לא מותקנת
    מערכת ההפעלה).
    ויש מדריכים שאומים שבשדה גודל התחלתי יש לרשום שם את כמות הזיכרון שלך כפול 1.5,
    ואז בגודל מיריבי לרשום את מה שחישבת ועוד פעם כפול 1.5.

אז בקיצור אני רוצה תשובה מקצועית בקשר למה לעשות עם הזיכרון הוירטואלי, כי זה לא משחק ילדים .
    כרגע לא שינתי שם כלום.
    אשמח לתשובה מאלה, והדרכה מה לרשום בגודל התחלתי וגודל מיריבי ובאיזה כונן למקם את הזיכרון הוירטואלי.
    תודה רבה!

אריאל
    חבר

תשמע אחי… בתור אחד שמסיים קורס מחשבים…מכיוון שיש לך מספיק זכרון RAM במחשב תשאיר את האופציה שWINDOWS ישלוט בעצמו לפי צרכיו בזכרון הוירטואלי וזהו…

או שתעשה פי אחד וחצי ממה שיש לך…בכונן D עדיף…

זה לא משנה .אבל…עדיף לך  לתת לWIN לבחור בשביל עצמו…

הבנת??

elad
    חבר

אוקי אז אתה אומר, שללכת להגדרות ולכונן c לשים אותו על no pining file ולכונן d לתת שהוא יגדיר לעצמו?

אריאל
    חבר

כן

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.