מקלדת שפסקה לעבוד

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ארסר
    חבר

זו פעם שניה החודש שפתאום לא היתה אפשרות לכתוב בכלל. המחשב מודיע לי שהמקלדת בסדר.

המקלדת שלי היא מיקרוסופט עם החיבור העגול למחשב. הבאתי מקלדת חדשה עם חיבור usb וגם
    היא לא פעלה. הזמנתי טכנאי שלקח את המחשב ואח"כ טען לווירוס Broken Door . התיקון עלה
    הון עתק. אמש קרתה התקלה פעם שניה. בעזרת ארבעה אנטי ווירוסים (קספרסקי, אד אוור, מק אפי
    ונורטון) בדקתי ולא היה סימן לווירוס כלשהו.
    לקח לי עצמי שתי דקות לתקן את המצב – פשוט עשיתי רקוברי ליומיים קודם!!!
    אודה על כל רמז שיובילני לפתרון. תודה. 
    יניב
    מנהל בפורום

שלום,

1. נראה לי קצת מוזר שוירוס גרם לבעיה אבל גם אם כן יותר מוזר לי שלקחו לך הון עתק. (וחבל שהסכמת לשלם).

2. אני מקווה שאין לך מק אפי אנטי וירוס , נורטון אנטי וירוס , וקספרסקי אנטי וירוס כי מאד לא מומלץ להתקין יותר מאחד על אותו מחשב.
    3. אני מקווה שלא שילמת על 3 אנטי וירוסים שונים (אני אישית ממליץ על קספרסקי במידה ואת רוצה לבחור אחד שישאר).
    4. במידה ועשית שחזור מערכת ללפני יומיים והבעיה הסתדרה ולא התקנת  שום דבר חדש ביומיים האלו קשה לי להאמין שזה וירוס.
    5. הייתי ממליץ לך לפנות לטכנאי אחר או לנסות לראות איזו תוכנה גורמת לבעיה  או מתי זה קורה. ( לדוגמא לבדוק האם זה קורה אחרי שהופעל שומר מסך, האם זה קורה לאחר פתיחת outlook או Word )
    6.האם קיבלת הצעת מחיר לפני תיקון?

ארסר
    חבר

לא! לא! במחשבי מותקן רק אנטי ווירוס אחד – קספרסקי. כל הסיפור גרוע וכואב שכן בנינו, הטכנאי הזה ואני, מערכת יחסים ואמון. אך כנראה שיש אנשים שצריכים יותר כסף… עוד אתחשבן איתו…

הבעיה שאיני יודע איך ולמה זה קורה???

יניב
    מנהל בפורום

אני מבין שאת לא יודעת מה גורם לזה אבל מעבר לבדוק את יומן הארועים צריך לבדוק להריץ בדיקות על מנת להבין מה גורם לבעיה.

ברגע שנדע מה גורם לבעיה נוכל לחפש לך פיתרון.
    דברי איתי בסקייפ וננסה ביחד להבין מה גורם לבעיה או פני לטכנאי שטיפל במחשב על מנת שיחקור את הנושא.

Rosenblaster2012-11-18 14:19:59

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.