פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › [בעיה] מחשב נכבה כל שעה This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 6 months by nav. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 21 בנובמבר 2012 בשעה 00:50 #49986 glamerdingחבר התקנתי סרבר R2 וישר התקנתי עליו microsoft essentianls anti virus עדכנתי אותו ממיקרוסופט. אחרי חודש עבודה הוא התחיל לכבות את עצמו כיבוי מסודר כל שעה,לא הצלחתי לבדוק עדיין אם בדיוק שעה,אבל הסטיה לא גדולה.. בדקתי חום של ההרד דיסק\מעבד\זיכרונות ,לא שאני מבין הרבה אבל נראה נורמלי(30/40 C) בדקתי הגדרות של חיסכון חשמל עדיין נכבה.. רעיונות יתקבלו בברכה.. נ.ב. איך אני יכול למצוא את הכיבוי הזה ב- event viewer? 21 בנובמבר 2012 בשעה 08:55 #49988 navחבר כנראה שישנו אישזהו תזמון במערכת שגורם לכיבוי. הייתי אולי מנסה לחפש בהגדרות אישזהו משהו שקשור לתזמון בתוכנות שהתקנת במהלך החודש האחרון ( מאז שהחלה הבעיה) ואם זה לא היה עוזר הייתי מנסה אפילו אולי להסיר אותם רק כדי לבדוק אם קשור איכשהו. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר