ייצוא כתובות עבריות מאאוטלוק [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים ייצוא כתובות עבריות מאאוטלוק [בעיה נפתרה]

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    יגאל
    חבר

אני מנסה לייצא כתובות מאאוטלוק לקובץ Excel כדי לייבא אותן ל-Gmail. הכתובות באנגלית עוברות ללא בעייה, הכתובות בעברית מופיעות ב-Excel כסימני שאלה ללא תווים עבריים. מערכת ההפעלה שלי חלונות 7 באנגלית, אבל כפי שאתם רואים עברית מופעלת עליה ללא כל תקלות. הצעות?

itsho
    מנהל בפורום

עצה טפשית, אך לרוב עובדת:
    כשאתה מעתיק – ודא כי אתה על מצב עברית חיוך

יגאל
    חבר

תודה, אך אני לא בטוח שהבנתי את התשובה. אינני מעתיק; אני משתמש בפונקציה של יבוא/יצוא של Outlook כדי ליצור קובץ בעל סיומת CSV שאותו Excel יכול לקרוא. אבל כשאני פותח את הקובץ ב-Excel, כל האותיות העבריות מופיעות כסימני שאלה, ואילו האותיות האנגליות והמספרים מופיעים בסדר. אני מבקש לדעת איך לייצא את הכתובות העבריות מתוך Outlook מבלי שהן יתחרבשו. תודה שוב!

itsho
    מנהל בפורום

מסתבר שלא הבנתי את השאלה כראוי. :-).

עליך לוודא כי הוינדוס תומך בעברית עבור תוכניות שאינן Unicode :
    התחל -> לוח הבקרה -> שעון, שפה ואזור -> אזור ושפה
    עבור לטאב "ניהולי"

וודא כי "עברית" נבחרה עבור "שפה עבור תוכניות שאינן תוכניות Unicode" – כמו בתמונה:

בהצלחה.

יגאל
    חבר

תודה שוב על עזרתך.

עשיתי כפי שהסברת, אך עדיין כשאני מייצא את הכתובות לקובץ CSV ופותח את הקובץ באקסל, האותיות האנגליות עוברות ללא בעיות אך במקום אותיות עבריות אני רואה רק סימני שאלה. האם יש משהו באקסל שאני צריך לשנות?
    itsho
    מנהל בפורום

1. באיזה גירסת אופיס מדובר ? והאם היא בעברית או באנגלית ?
    2. האם ניסית לייצא את הפרטים לקובץ "ערכים מופרדים באמצעות פסיקים (Windows)" ?

3. האם ייצוא של פריט אחר (לדוגמא, לוח שנה) – מייצא פרטים בעברית בצורה תקינה ?

itsho2012-12-04 07:29:46

יגאל
    חבר

1. מדובר באופיס 2007, גרסה עברית

2. כן, ייצאתי לקובץ CSV. הכול עבד יופי, כל עוד לא היו שם אותיות עבריות. אותיות עבריות עברו כסימן שאלה

3. לא, ייצוא דואר שנה גם לא עבד טוב. כלומר, שוב–האנגלית עבדה יופי, העברית עברה כשסימני שאלה.
    itsho
    מנהל בפורום

אחרי ניסוי ותעיה, הפתרון הוא לייצא לקובץ אקסל רגיל (לא CSV), ומתוך האקסל הרגיל, לשמור כCSV.

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.