פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעייה עם קספרסקי 7 אנטי וירוס וחומת אש This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 17 years, 7 months by אבי לוי. מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) מאת תגובות 5 ביוני 2008 בשעה 15:06 #5026 דנידיןחבר היום התקנתי את התוכנה קספרסקי אנטי וירוס 7 . {לא את חבילת האבטחה,רק התוכנה עצמה) בתחילת ההתקנה דרש קספרסקי להסיר את תומת האש זון אלארם אשר היתה מותקנת על המחשב שלי. הייתכן שקספרסקי לא מסתדר עם חומת אש? [עם חומת האש של חלונות אין לו בעייה, אבל אני רוצה להתקין את זון אלארם} או שמא זו אזהרה "חלבית" ואני יכול להתקין בשקט את זון אלארם. 5 ביוני 2008 בשעה 16:50 #5028 אבי לוימנהל בפורום בחבילת האבטחה המעולה של קספרסקי 7 קיימת כבר חומת אש. או שתסיר את חומת האש של זון אלארם, או שתבצע התקנה מותאמת אישית ותתקין את קספרסקי ללא חומת האש. 5 ביוני 2008 בשעה 17:54 #5030 דנידיןחבר [QUOTE=Rush] בחבילת האבטחה המעולה של קספרסקי 7 קיימת כבר חומת אש. או שתסיר את חומת האש של זון אלארם, או שתבצע התקנה מותאמת אישית ותתקין את קספרסקי ללא חומת האש. [/QUOTE] נכון אתה צודק אני רואה שעל הכריכה האחורית של הדיסק כתוב שהתוכנה כוללת חומת אש אז אשאיר הכל כך. ועוד שאלה בבקשה— העידכונים האוטומטיים יורדים כל פעם שישנם עידכונים מוכנים או כל שעה? 5 ביוני 2008 בשעה 18:23 #5032 דנידיןחבר שכחתיץ בהנחה שאני כן רוצה להתקין את קספרסקי ללא חומת האש שלו אז אני חייב להסיר את התוכנה ולהתקין עוד פעם במצב של התאמה אישית, או שקיימת גם אפשרות ללא הסרת התוכנה? 5 ביוני 2008 בשעה 19:11 #5041 דנידיןחבר מישהו יכול לענות לי בבקשה??? 6 ביוני 2008 בשעה 02:39 #5068 אבי לוימנהל בפורום תשאיר את העדכונים על אוטומאטי. אל תשנה דבר. נסה לבדוק בתפריט הסרה אופציה של שינוי. או שתנסה להתקין שוב, אם תקבל אופציה של שינוי והסרה של רכיבי תוכנה, תמשיך. אם לא, תבטל את ההתקנה. הייתי ממליץ לך להשאר עם החבילה כמו שהיא. מאת תגובות מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר