RAM- בעיה בזיהוי הערך הנכון [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים RAM- בעיה בזיהוי הערך הנכון [בעיה נפתרה]

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

לאחר שנצרכתי להגדלת הזכרון , עשיתי סריקה באמצעות האתר של Crucial ולפיה רכשתי באתר 2 כרטיסי זכרון 2X4GB סה"כ אמור להיות מותקן אצלי 8GB RAM. להפתעתי, כאשר אני בודק את נתוני המערכת שלי אני מוצא רק 2.99GB  ולאחר שאני עושה בדיקה באמצעות האתר Crucial הסורק שלהם מוצא אצלי 2×4 GB כפי שאמור להיות לאחר השידרוג.

אבקש להבין מה קורה . אם אכן במציאות מותקן כפי שCrucial  קובעים וזה גם מה שהתקנתי, למה המערכת לא מזהה נכון ?
    תודה מראש . יגאל
    nav
    חבר

לWindows יש 2 סוגי מערכות 32 סיביות ו 64 סיביות.
    עליך לבדוק את כמות הסיביות של מערכת הפעלה המותקנת על המחשב שלך.

32 סיביות – מערכת שיודעת לנצל 3 עד 3.2GB גם אם מותקן אצלך יותר
    64 סיביות – תדע לזהות את כל הזכרון (עד גבול מסוים – ראה טבלה)

באתר מיקרוסופט יש שאלות נפוצות בנושא זה.

itsho2013-01-08 19:23:21

תודה !

למדתי שעור נוסף .
    יגאל

בהמשך לתגובתך המועילה, קראתי ב "שאלות נפוצות" כפי שהצעת ומצאתי שבמחשב שלי לא רשום 64 bits בנתוני המערכת, כלומר המחשב עובד ב 32 bits. בהמשך בדקתי באתר של "אינטל" את נתוני המעבד שלי [ E7500]  ומצאתי שהוא פועל ב 64 bits. שאלתי לכן, איך אני ממיר את המערכת שתפעל ב 64 bits.  תודה מראש. יגאל

nav
    חבר

אתה צריך להתקין מערכת הפעלה 64 סיביות,  אתה תצטרך לפרמט ולהתקין את המערכת.

itsho
    מנהל בפורום

רק הערה קטנה – אין צורך לפרמט. ניתן להתקין עוד מערכת הפעלה ולעשות DualBoot כך שישארו 2 מערכות ההפעלה
    וניתן גם רק להתקין את המערכת החדשה (64 סיביות) מבלי למחוק את החומר הקיים במחשב.

תודה למשיבים האדיבים. למדתי את הנושא בעזרתכם.אני אטפל בבעיה על ידי מעבר לתוכנת W 7  עם 64 סיביות  ובהיזדמנות זו אני  אפרמט את המחשב שלי שזקוק לניקוי יסודי משאריות שנאספו. זה הזמן. שוב תודה. יגאל

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.