פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › העברת מסמך PDF ל WORD This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 1 month by יניב. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 21 באפריל 2013 בשעה 09:54 #51679 navחבר יש לי מסמך PDF שאני מעונין לתרגם מאנגלית לעברית (עבור הלימודים שלי) . הבעיה שלא ניתן לעשות העתקה נגיד לתרגום של גוגל וגם כאשר אני מנסה לעלות את ה PDF כקובץ לגוגל הוא לא מצליח לתרגם. בנוסף הורדתי גם כמה תוכנות שאמורות לעשות את העבודה וזה לא הצליח האם יש עוד אופציה לתרגום המסמך ? המון תודה! 21 באפריל 2013 בשעה 21:30 #51689 itshoמנהל בפורום אם יש אייקון של מנעול בתחתית המסך, משמע שהמסמך נעול ומוגן מפני עריכה/העתקה. בשביל להיות בטוח, חפש את מאפייני הקובץ, ובדוק בעיקר את מאפייני האבטחה. אם הקובץ לא מוגן – קיימות תוכנות רבות שעושות זאת (והנה סתם אחת לדוגמא) אם הקובץ מוגן – מדובר בפעולה לא חוקית ובפורום תקלה לא תומכים בפעולות שכאלו. 21 באפריל 2013 בשעה 21:40 #51691 navחבר בדקתי לא הבחנתי בשום מנעול ותחת הגדרות האבטחה רשום שאין אבטחה מסויימת צרפתי את הקובץ הורדתי תוכנה שעושה את זה אבל זה מעתיק לי לוורד כתמונה ולא כמלל שאני יכול להעתיק לתרגום של גוגל 23 באפריל 2013 בשעה 18:31 #51704 יניבמנהל בפורום שלח לי אותו מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר