פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › לכידת סרט ממצלמת וידיאו במחשב
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 9 months by
נחום שומרוני.
-
מאתתגובות
-
26 באפריל 2013 בשעה 11:37 #51739
נחום שומרוני
חבראבקש את עזרתכם.
המחשב מזהה את כבל הפיירווייר ואת מצלמת הוידיאו (פנסוניק gs5). אבל כשאני רוצה ללכוד את הסרט שבמצלמה עם תוכנת מובימייקר, אני מקבל הודעה שאין לה אפשרות למצוא התקן וידיאו דיגיטלי תואם.כשהתקנתי גירסה אחרת של מובי מייקר היא זיהתה את המצלמה ועלתה החלונית שמאפשרת לבחור פורמט, אבל פה זה נעצר.ניסיתי תוכנות לכידה שונות וגם הן לא מזהות את המצלמה.אני משתמש בחלונות 7 אולטימייט, וגירסת מובימייקר 6.0תודה, נחום.26 באפריל 2013 בשעה 13:06 #51740itsho
מנהל בפורום1. מה הכוונה "פה זה נעצר" ? התוכנה נתקעת ? או שיש הודעת שגיאה ?2. הגירסה האחרונה של Movie maker היא 2012 – וניתן להורידה בחינם מכאן
3. בשביל שתוכנה כלשהי תוכל "לדבר" עם מצלמת הוידאו, יש לוודא שהחיבור תקין – החומרה – הכבל, ומבחינת תוכנה – הדרייבר של הפיירוייר. בדוק במנהל ההתקנים שלא מופיע לך סימן שאלה או סימן קריאה על אחד ההתקנים (כשהמצלמה מחוברת כמובן).26 באפריל 2013 בשעה 13:24 #51742נחום שומרוני
חברלעוזרים שלום1. הכוונה שלא ניתן להפעיל את המצלמה ע"י המובימייקר. אין הודעת שגיאה אך אין המשך לפעולות. אחרי בחירת הפורמט היתה אמורה התוכנה להעלות חלונית עם פקדים להפעלת המצלמה, אך היא לא מופיעה.
2. בגירסה האחרונה לא מופיעה בכלל האפשרות ללכידה ממצלמת הוידיאו.3. כתבתי שהחיבורים תקינים והמחשב מזהה את הכבל ואת המצלמה. אין סימן שאלה או סימן קריאה במנהל ההתקנים.26 באפריל 2013 בשעה 15:25 #51743itsho
מנהל בפורום1. אשמח אם תעלה צילום מסך של המצב שבו אתה תקוע.
2. זה קצת מחשיד.3. מצוין.עכשיו, נסה להשתמש בתוכנה אחרת בשביל לוודא שהחומרה אכן תקינה. לדוגמא :Debut – (גירסה חינמית לשימוש ביתי) – פשוטה לשימוש ומומלצת מאוד.Exsate DV Capture Live – קצת פחות פשוטה, אך עדיין נוחה.בהצלחהitsho 2013-04-26 15:27:11 27 באפריל 2013 בשעה 12:56 #51745נחום שומרוני
חברלעוזרים שלום
שתי התוכנות המומלצות לא מזהות גם הן את המצלמה.
צילמתי את ההודעה של המובימייקר אבל איני מוצא אפשרות לצרף את הקובץ המצולם.
28 באפריל 2013 בשעה 00:30 #51749itsho
מנהל בפורוםנשמע כמו בעיית חומרה.בדוק כי המצלמה מסוגלת להוציא DV במחשב אחר,ובנוסף, בדוק מצלמה אחרת במחשב שלך.כך תוודא אם הבעיה היא במצלמה או בכרטיס הFIREWIRE.לגבי העלאת תמונה:אתה יכול להעלות את התמונה לאתר אחסון תמונות כלשהו, ופשוט כתוב כאן את הלינק.או, במצב עריכת הודעה – לחץ על הלחצן
בסרגל הכלים.itsho 2013-04-28 00:32:18 28 באפריל 2013 בשעה 14:01 #51751נחום שומרוני
חברלעוזרים שלום
1. אנסה לעשות כעצתכם. זה כמובן יקח זמן למצוא מצלמה נוספת או למצוא מחשב עם כרטיס פיירווייר.
2. את הבעיה האישית פתרתי כך: חיברתי את המצלמה לטלויזיה שלי והקלטתי את הסרט בדיוידי המקליט שלי.
בכל אופן תודה על ההענות המהירה לשאלותי והרצון הכן לעזור לי.
נחום -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.