אין יציאת USB,האם להמיר מPS2 ? [תשובה התקבלה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים אין יציאת USB,האם להמיר מPS2 ? [תשובה התקבלה]

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    דינית
    חבר

בס"ד

שלום רב.

יש לי 2 שאלות, ראשית יש לי מחשב ישן , ואני משתמשת בו כרגע עם עכבר ישן מסוג פי אס משהו.עכשיו, יש לי דבר כזה שזה ממיר מיציאת פי אס ליציאת יו אס בי.

שמתי אותי כי רציתי לשים שם דיסק און קי, ושום יציאת יו אס בי במחשב לא עובדת. אז , כאמור, שמתי את ה"ממיר", הזה והכנסתי שם עכבר מסוג יו אס בי, כדי לבדוק קודם כל אם הוא עובד, אז יש אור בעכבר , אבל אין תקשורת בין העכבר היו אס בי, למחשב. אז האם הבעיה היא בממיר , וצריך פשוט לקנות אחר או האם הבעיה היא שבדקתי, וראיתי סימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים על יד המשפט הבא:

mpu 401 compatible midi device אם יש קשר לדבר הזה, לזה שהעכבר יו אס בי לא עובד עם הממיר, או שפשוט צריך לקנות ממיר אחר?

שאלה נוספת:

אם אכן אני אמצא ממיר שעובד, האם ניתן יהיה להעביר חומר בדיסק או קי דרך הממיר, או שזה רק טוב לעכבר, ולא להעברת חומר. כי אחרת אין לי שום יציאת יו אס בי, כדי לשים בו דיסק און קי.

תודה דינית

אבי לוי
    מנהל בפורום

העכבר בו את משתמשת כעת נקרא עכבר PS2.

"הממיר" כלשונך, הוא הגורם לצרות ויש להפטר ממנו.
    נסי לחבר את העכבר ישירות לשקע (הסגול) בחיבור הפינים שלו בגב המארז.
    או שלחליפין רכשי עכבר חדש בחיבור USB.
    המתאם הנ"ל אינו בנוי לחיבור התקן אחסון חיצוני, לכן את מקבלת את השגיאה.
    חברי את העכבר ישירות לשקע העגול.
    ונצלי את כניסת ה USB לדיסק און קי שלך.
    בהצלחה !
    דינית
    חבר

בס"ד

תודה על התשובה, אבל לא מספיק הבנתם אותי. אין שום כניסת יו אס בי שעובדת במחשב שלי, לכן בכלל קניתי את פי אס טו.אבל רציתי להוציא חומר עם דיסק און קי, ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בממיר בשביל זה. או אם יש לכם רעיון אחר.

תודה

דינית

יניב
    מנהל בפורום

ישנם כרטיסי PCI שניתן לחבר למחשב ואז לקבל בין 2 ל 4 יציאות תלוי בכרטיס ואז ניתן לחבר מה שאת רוצה.

אני ממליץ לך לפנות לחנות מחשבים שיבדקו איזה כרטיס מתאים ללוח שלך.
    יניב
    מנהל בפורום

הנה דוגמא מתוך אתר זאפ:

Rosenblaster2013-06-17 17:59:07

אבי לוי
    מנהל בפורום

יתכן ומדובר בבעיית התקנים אצלך או בנתק של הכבל משקע ה USB ללוח האם.

יש לבדוק את הנושא הזה תחילה.
    הפתרון של יניב קודמי, בהחלט יכול לסייע, אך כדאי לבדוק תחילה את נושא החיבור ברמת החומרה
    וכן את כל מנהלי ההתקן ברמת תוכנה.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.