מחשב נייד לא נטען [תשובה התקבלה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מחשב נייד לא נטען [תשובה התקבלה]

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אברהם
    חבר

עכשיו הגיע זמנו של הנייד toshiba שלי.   אחרי 5.5 שנים בשימוש (ואחרי שהסוללה התרוקנה לחלוטין) התחלתי לחוות בעיות במגעים של המטען. כיון שהסוללה מרוקנת, היא אפילו לא עושה לי שירות של אל-פסק והמחשב מתכבה בבום.

אמש הזמנתי סוללה חדשה בebay, אבל לפתע פתאום המצב התדרדר!  המטען הפסיק להגיב לחלוטין! ישנם כמובן 2 אפשרויות: בעיה במטען, או בעיה במגעים של הכניסה.  האינטואיציה שלי שלחה אותי למגעים, והחלטתי שאין לי מה להפסיד.   פירקתי לו ת'צורה עד שהגעתי לפתח הכניסה- אבל לא ראיתי שם שום דבר שנראה חריג להדיוט שכמוני…
    תכלס', סגרתי את המחשב וכעת אני מיואש ואובד עצות… בכי   
    שאלתי היא: האם יש אפשרות לדעת (בלי מעבדה ובלי לקנות שנאי חדש) אם זה בעיה במטען או בעיה במחשב?  האם יש משהו לעשות בלי לשפוך על זה כסף (עקרונית כבר די השלמתי עם קניית מחשב חדש, הבעיה היא שרק לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש לאשתי וזה כבר יותר מדי בשבילי…).
    תודה רבה לכל האנשים היקרים שבפורום הנפלא הזה! 

10avraham2013-07-09 17:50:53

itsho
    מנהל בפורום

אין קסמים בנושאי חשמל בכי

המלצתי החמה – קנה לך רב מודד (מולטימטר) ולמד את תכונותיו ויכולתיו המופלאות.
    אם פירקת וסגרת מחשב נייד, זה קטן עליך.
    בעזרתו תוכל לדעת האם המטען אכן מצליח להפיק חשמל, וכמה…
    אתה תהפוך לאדם אחר. באחריות. קריצה

itsho2013-07-11 01:18:43

אברהם
    חבר

תודה איתמר.

אני שומר את הרעיון הזה לפעם אחרת. בינתים חבל לי להפסיד ימי עבודה, אז פשוט קניתי מחשב חדש (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846339)
    לא משהו בשמים, אבל לפחות עובד…
    itsho
    מנהל בפורום

ראשית, תתחדש.

שנית, לא הבנתי איך הגעת למסקנה של הפסד ימי עבודה – ראה כאן סרטון על שימוש ברב מודד לבדיקת שנאי של מחשב נייד.
    אברהם
    חבר

לא הבנתני. התכוונתי שמן הסתם המחשב הלך (ולא משנה אם הבעיה במחשב או שהבעיה בשנאי) ולכן העדפתי ראשית כל לקנות מחשב.

הנושא של המולטימטר דוקא מענין אותי וכנראה שבהזדמנות הקרובה אני אקנה לי את המשחק הזה…   שוב תודה.
    itsho
    מנהל בפורום

הבנתי.

שיהיה בהצלחה…
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.