זיכרון RAM – בשימוש גבוה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים זיכרון RAM – בשימוש גבוה

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    עמית
    חבר

המחשב שלי בן שנה וחצי , לא היו לי תקלות או ווירוסים לאורך כל הזמן שאני משתמש בו .

בזמן האחרון רשום במנהל המשימות שהזיכרון הפיזי בשימוש גבוהה 50%+ כשאני רק משתמש באינטרנט ..
    עשיתי פירמוט למחשב כדי לנקות אותו מכל השטויות שהיו לי , הבעיה לא נפתרה .
    ניקיתי את המחשב עם CCleanr , IOBIT adv systemcare pro , jetclena. וגם הם לא עזרו באופן משמעותי .
    יש לי אנטי וירוס של bitdefender total securtiy pro .
    תודה לכל העוזרים למציאת ופתרון הבעיה !
    שבוע טוב .
    עמית.
    באופן כללי 50 אחוז זה לא חריג .

כמה זיכרון יש לך?

איזה מערכת הפעלה?
    עמית
    חבר

וינדוס 7 .

4G RAM .
    העליה הייתה באופן פתאומי , ו 50% זה גבולי …המחשב מתחיל להראות סימני עייפות .
    ואם אפשר לעשות משהו אז למה לא לטפל ?
    itsho
    מנהל בפורום

השאלה החשובה שעליך לבדוק היא לא אחוזי השימוש בRAM, אלא אחוזי השימוש במעבד לאורך זמן.

כלומר, אם 2GB מהRAM שלך מנוצלים על ידי מערכת ההפעלה (גם כשאין תוכנות פתוחות), יתכן שזה קצת הרבה, אבל עדיין אין מה לחשוש.
    אבל, אם אחוזי השימוש במעבד גבוהים גם כשאין תוכנות פתוחות – משמע שיש תוכנה שמסתירה את עצמה ומנצלת את המעבד. לרוב, מדובר בוירוס/רוגלה.
    אך אם התקנת מחדש את הוינדוס, קשה לי להאמין שזה המקרה.
    בכל אופן, הפעל מחדש את המחשב, ומיד בדוק מה הם אחוזי השימוש בRAM.
    אם עדיין מדובר בתפוסה גבוהה (2GB), אשמח אם תעלה צילום מסך של היישומים שתופסים את מרב הזיכרון (פתח את מנהל המשימות וסדר את התהליכים לפי הזיכרון שהם תופסים)
    עמית
    חבר

itsho
    מנהל בפורום

1. לחץ על "הצג תהליכים מכל המשתמשים" והעלה את צילום המסך המעודכן. (ניתן ללחוץ על ALT+PrintScreen לצילום מסך של החלון הפעיל בלבד)

2. אחוזי השימוש במעבד (בשעת הצילום) הם 19%. וזה לא נורא בכלל. (למרות שצילום של רגע אחד לא יכול להראות על כלום)
    עמית
    חבר
    איך שהדלקתי את המחשב …

[QUOTE=itsho]1. לחץ על "הצג תהליכים מכל המשתמשים" והעלה את צילום המסך המעודכן. (ניתן ללחוץ על ALT+PrintScreen לצילום מסך של החלון הפעיל בלבד)

2. אחוזי השימוש במעבד (בשעת הצילום) הם 19%. וזה לא נורא בכלל. (למרות שצילום של רגע אחד לא יכול להראות על כלום)

[/QUOTE]

itsho
    מנהל בפורום

הכל נראה תקין לחלוטין.

עמית
    חבר

אז למה הוא נהיה איטי כל כך בפתאומיות ??

itsho
    מנהל בפורום

יכול להיות שהקשיח מתחיל להתעייף.

פתח את מכסה המחשב וקרב את האוזן לקשיח. אם אתה שומע תקתוקים (אפילו חלשים מאוד), זה סימן שהקשיח מתקרב לסוף ימיו.
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.