WZC נמחק בטעות [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים WZC נמחק בטעות [בעיה נפתרה]

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    KOBIBOY
    חבר

שלום לכולם.

אני חייב את עזרתכם פליז….
    מחקתי בטעות את הWWIRELESS ZERO CONFIGURATION במחשב נייד שלי, ןלכן אני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הWI FI בקיצור ממש בעיה.
    יש לי ווינדוס XP (יש לי את תוכנת ההתקנה של ווינדוס באון קי, ניסיתי להפעיל את ההתקנה מהאון קי בשביל לראות אם יש אופציה להשלים את החסר. אך ההתקנה לא עולה לי מהאון קי, ויש רק אפשרות לצפות בקבצים..)
    בכל אופן, אשמח לעזרה ממי שמבין
    זה ממש יעזור לי
    (לפי מיטב הבנתי הדרך היחידה היא להתקין באיזשהיא דרך את הדרייבר הנ"ל. שיחזור מערכת לא פותר את הבעיה)
    מחכה לתשובה!
    KOBIBOY
    חבר

אני ממש משתומם Shocked, חבר'ה אף לא תגובה אחת, ובקושי צפיות….

איפה הנכונות לעזור?!
    ברצינות, בבקשה קצת עזרה, אני בטוח שזה ממש לא מסובך 🙁

itsho2013-09-30 20:52:23

itsho
    מנהל בפורום

הי.

1. אשמח לדעת מה הכוונה "נמחק בטעות". WZC הוא שירות (Service), ולא קובץ שאפשר למחוק בטעות… קריצה
    2. אם אתה מתכוון שאכן מחקת את הסרביס וגם את הקבצים הקשורים אליו, נסה להריץ שחזור קבצים בעזרת 
    [CODE]
    sfc /scannow
    [/CODE]
    ולאחר מכן יהיה עליך "להתקין" את הסרביס שוב.
    3. אם כל מה שקרה זה שהסרביס רק בוטל (Disabled), אז פתח את services.msc והפעל מחדש את שירות WZC, ובזאת תמו יסוריך.
    אה, ועוד משהו:
    הפורום מנוהל על ידי מתנדבים, וגם הם בני אדם שעובדים, ועסוקים, ולא תמיד מוצאים זמן. 
    וגם כשיש זמן, לא תמיד מספיקים לענות על כל השאלות הפתוחות.
    אם אתה חושב שצריך "לחזק" את הפורום, אתה מוזמן להתנדב ולעזור חיוך גדול

itsho2013-09-30 22:50:59

KOBIBOY
    חבר

אכן מחקתי (אמנם המחיקה הייתה מורכבת ולא כזה בטעות, אבל זה סיפור מורכב….)

ובהקשר לתשובתך, אתה מתכוון לשיחזור מערכת? כי אם לא, אז אשמח אם תפרט יותר, אני לא כזה מבין.
    ובנוסף אין לי שום דרך להתקין את זה, הדבר היחיד שיש לי הוא דיסק עם כל קבצי ההתקנה של ווינדוס, (שאני לא יודע למה הוא לא עולה בתור תוכנית התקנה, ורק מציג את קבצי ההתקנה), הגם שמדובר במחשב נייד בלי כונן דיסקים, והדרך היחידה היא דיסק און קי וכד' (העתקתי את הדיסק לאון קי, אך כמו גם בהפעלת הדיסק זה לא עולה כתוכנית התקנה), ובכל אוםן גם אם נדע איך להשתמש בדיסק השאלה אם ממנו נגיע לפתרון. בכל אופן מקווה שלא סיבכתי, אשמח לעזרה

וסליחה לא התכוונתי להעיר….
    תודה
    itsho
    מנהל בפורום

SFC הוא כלי של וינדוס לתיקון קבצי מערכת.

הרץ אותו כשהדיסק און קי מחובר, ונקווה שזה יעבוד.
    KOBIBOY
    חבר

אוקיי.

אבל איך אני עושה את זה?
    itsho
    מנהל בפורום

התחל -> הפעלה, וכתוב את הפקודה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי.

מצטער שלא הבהרתי את זה.

itsho2013-09-30 23:41:55

KOBIBOY
    חבר

גבר. תודה על העזרה, אבל זה ממש לא פתר את הבעיה, ווינדוס אמנם עשה איזושהיא פעולה לבדיקת קבצי המערכת וכו' וכו', אך עדיין הWZC חסר!

מה עושים?
    itsho
    מנהל בפורום

כבר כתבתי – אחרי הרצת SFC :

"יהיה עליך "להתקין" את הסרביס שוב."
    האם WZC מופיע ברשימת השירותים ?

התחל -> הפעלה -> 
    services.msc
    אם לא, ראה את התשובה הראשונה כאן

English »
    < id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish  

itsho2013-10-01 11:41:28

KOBIBOY
    חבר

תודה על העזרה.Sleepy

תראה, באמת היה חסר הWZC. ועשיתי כפי ההורואת המופיעות בקישור של האתר שהפנת אותי אליו.
    אבל הוראה מספר 9 המופיעה שם לא מובנת, שכן אין לי את האופציה לבחור כפי מה שצויין שם (מקווה שאתה מבין אותי)
    בכל אופן הבעיה קיימת, אע"פ שהרגשתי שאני מגיע לפיתרון.
    אשמח אם תמשיך לנסבות ולעזור לי.
    (אם תרצה ארחיב יותר מה בדיוק לא היה ברור בהוראה 9 בקישור ששלחת.)
    מקווה לעזרה….

itsho2013-10-01 21:50:05

itsho
    מנהל בפורום

אשמח אם תרחיב יותר מה לא ברור בשלב 9.

KOBIBOY
    חבר

הדלקתי את המחשב ופתאום זה עובדאצבע למעלה כנראה היה צריך לכבות ולהדליק, או שלא שמתי לב לפני"ז למשהו.

ממש תודה, אין מה לומר העזרה הייתה ממש מקצועית ופשוטה!
    מפה ואילך אדע לאן לפנות בכל תקלה ובעיה….
    תודה!

itsho2013-10-01 21:50:52

itsho
    מנהל בפורום

בשמחה חיוך

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.