פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › סרגל כלים [בעיה נפתרה] This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 5 months by אבי לוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 16 בנובמבר 2013 בשעה 20:24 #54418 שלוםחבר שבוע טוב תודה רבה לכל העוזרים הנפלאים שנותנים מזמנם לעזור לאחרים תבורכו. הבעיה שלי היא מדובר במחשב נייח וינדוס 7 הום פרימיום .מותקן אצלי סרגל כלים שדרכו אני שומע רדיו, ומשום מה אני רוצה שהוא יפעל ונותן הוראה להפעת הסרגל משום מה הוא כותב שהיא לא זמינה ,והאופציה לבחירה היא רק הפוך ללא זמין או ביטול. ולא מצליח להפעיל את הסרגל למרות שעשיתי שיחזור אך ניתן לפתור את הבעיה ? בתודה מראש. 16 בנובמבר 2013 בשעה 22:39 #54419 אבי לוימנהל בפורום שבוע טוב אני יוצא מנקודת הנחה שאתה משתמש בדפדפן IE (אקספלורר) במידה וכן, יתכן שההרחבה של סרגל הכלים הנ"ל הפכה ללא זמינה או נמחקה. בדף האינטרנט גש לכלים – הרחבות – אתר את ההרחבה ואפשר אותה. פתרון שני יותר קל, הסר את הסרגל מתפריט הסרה של תוכיות מלוח הבקרה, אתחל את המחשב והתקן אותו מחדש. המלצה שלי, אל תתקין סרגלי כלים (למרות הנוחות שבדבר) יתכן ותמצא את האתר הזה מאד מועיל. בהצלחה ! 17 בנובמבר 2013 בשעה 14:40 #54427 שלוםחבר צהריים טובים תודה רבה לRush ושומע לעצה ולא מתקין סרגל. אפשר לנעול נפתרה הבעיה . 17 בנובמבר 2013 בשעה 14:44 #54428 אבי לוימנהל בפורום אני שמח ידידי שקבלת את המלצתי. זכור שאם אינך משתמש בסרגל, כדאי להסיר אותו, משום שהוא עדיין מותקן אך לא פעיל. שבוע טוב ! מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר