פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מחפש תוכנות בעברית This topic has 4 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 4 months by itsho. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 18 בנובמבר 2013 בשעה 21:15 #54432 אבי אחבר היתי מאוד רוצה להשתמש ולהוריד חלק מהתוכנות שנמצאים באתר אך מאחר ואיני יודע כ"כ אנגלית אני מוגבל בשימוש באותן תוכנות היתי מאוד שמח אם ליד כל תוכנה יהיה כתוב אם התוכנה היא בעברית או לא ואם א"א שיהיה כתוב לידה אשמח אם משהו יעדכן אותי כאן בפורום באיזו תוכנה יש אופציה להשתמש בעברית 19 בנובמבר 2013 בשעה 17:04 #54439 אבי לוימנהל בפורום שלום אבי לא מומלץ להתקין הרבה תוכנות. מהטעם הפשוט של "תפסת מרובה – לא תפסת" כאשר אתה מעוניין להתקין תוכנה, תוכל להעתיק את שמה ולהוסיף ליד – "עברית" בחיפוש ברשת. כך תקבל אנדיקציה מיידית באם התוכנה תומכת עברית או לא. במקרה של ספקות, אתה מוזמן לחזור ולשאול באופן נקודתי על תוכנה מסויימת. בהצלחה ! 24 בנובמבר 2013 בשעה 00:08 #54492 אבי אחבר תודה על הסיוע היתי רוצה לדעת אם תוכנות אלו יש בהם אופציה לעיברית אני לא יכול לבדוק בגוגל מאחר שיש לי פילטר המונע ממני להכנס לרוב האתרים ואם יש בהם אשמח לקבל מידע איך אני מגדיר אותם Screen Hunter Audacity CamStudio Ccleaner תודה רבה על הכל האתר שלכם פשוט מדהים בלי גוזמא 1 בדצמבר 2013 בשעה 11:42 #54543 נתיחבר תוכנה ccleaner יש בעברית 1 בדצמבר 2013 בשעה 21:04 #54555 itshoמנהל בפורום בנוסף, כאן יש מדריך לAudacity בעברית מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר