שלום לכולם
קניתי מחשב מ HP המחשב היה אצלי בערך 8 חודשים
הכרטיס מסך ששמו לי עבד לאט עם המשחקים
החלטתי לשדרג ל GTX 650 Ti Boost 2GB וגם ספק כוח יותר חזק כדי שהכרטיס יעבוד טוב.
הזמנתי טכנאי למרות שגם אני יודע להתקין העדפתי מישהו מוסמך והוא לא הצליח להרכיב את החלקים.
המחשב פשוט לא נדלק חלק מהפעמים הוא ציפצף וחלק מהפעמים הוא פשוט לא נדלק החלטתי לקחת את זה למעבדה של Ivory (המקום שקניתי ממנו את החלקים)
התכנאי שם פתח את המחשב הסתכל 2-3 דקות ואמר חבל על המאמץ שלך זה מחשב מותג שאלתי אותו למה הא מתכוון והוא הסביר שבגלל שזה מחשב מותג אפשר להתקין רק חלקים של HP.
התקשרתי ל HP כועס והסברתי להם את כל הסיפור הם נתנו לי את המספר של המעבדה ומשם דיברתי עם התכנאי הראשי שאמר
אין דבר כזה מחשב שאי אפשר להתקין לו חלקים חדשים או להחליף לו חלקים לקחנו את המחשב למעבדה הם הצליחו להפעיל את הספק כוח אבל לא הצליחו להפעיל את הכרטיס מסך הם אמרו לנו להשאיר אתו שם ושהם יחזרו אלי שימצאו דרך להפעיל,
הם חזרו אלינו אחרי יום ואמרו שזה הלוח אם שפשוט לא חזק או לא מעודכן מספיק בשביל לעלות את הכרטיס מסך, הם הזמינו 2-3 סוגי של לוחות חדשים ובכל זאת לא עבד.
למרות זאת בלוח ה 3 המחשב נדלק ! והפעיל את הכרטיס, אבל עבד לאט ועם בעיות.
בקיצור המחשב נמצא שם כבר שבוע והם עדיין מחפשים פתרונות ובודקים לוחות אחרים החלטתי ששבוע זה יותר מדי במיוחד שכל פעם שאני מתקשר אומרים לי תתקשר מחר או עוד כמה ימים ואני מתחיל לחפש בפורומים מה הסיבה לבעיה או אם קרה את זה בעבר למישהו אשמח לשמוע מה אתם חושבים או אם זה קרה לכם בעבר זה ממש יעזור כי אני כבר לא יודע איך לפתור את זה
תודה רבה, וסליחה אם חלק מהכתיבה היה לא ברור או עם שגיאות פשוט אני מהאייפד זה המקום היחיד שיש לי לכתוב ממנו כרגע.
[נערך: תוקנות שגיאות כתיב]
itsho2013-12-06 11:54:50