פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חיבור רשת אלחוטית [בעיה נפתרה]
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 4 months by
אבי לוי.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
6 בדצמבר 2013 בשעה 14:05 #54615
אבי א
חבריש לי מחשב HP 4530S
נעלם לי האופציה לחיבור רשת אלחוטית ויש לי אאופציה רק לחיבור ע"י כבל בלבדכמובן שלחצן הרדיו כתום כל הזמן בלי אפשרות שינויאני לא יודע מה לעשותאם יש תוכנה שצריך להתקין או דריבר אשמח אם משהו יעזור לי ויעלה קישוראכל בבקשה בלי סיבוכים כי אני לא כ"כ מבין אלא א"כ יש קישור ישירות או להעלות את התוכנה לכאןתודה רבה6 בדצמבר 2013 בשעה 15:28 #54619אבי לוי
מנהל בפורום8 בדצמבר 2013 בשעה 00:48 #54626אבי א
חברניסיתי נכנסתי לשם אבל עדין לא מצאתי פתרון
הוא אומר להכנס למנהל ההתקנים ונכנסתיאבל במתאמי רשת יש לי רק אופציה אחת שהיא כבר פעילה ולא נראה ליש היא קשורה ל WIFIאני עדין לא הסתדרתי חוץ מזה שמאוד מסורבל שם הקישור שהבאת ליאבל בכל אופן תודה על הכלאם יש לך עוד רעיון אשמח מאודהבעיה שלי שאין לי את ההתקן לקליטת רשת אלחוטית להגדיר אותו או להדליק אותואני צריך להתקין אותו מחדש ככה נראה ליתודה8 בדצמבר 2013 בשעה 14:14 #54634אבי לוי
מנהל בפורוםמדוע מסורבל…?
כל האפשרויות לאפשר את הרשת האלחוטית מובאים שם.התקלה שלך נובעת משתי סיבות עיקריות.א. אופציית השידור והקליטה האלחוטית מנוטרלת.בקישור מובאות כמה דרכים להפוך אותו לפעיל בתצלומים.הנה סרטון המראה כיצד לבצע זאת עם כיתוב באנגלית.ב. האפשרות השנייה היא דרייבר חסר או פגום.בקישור הזה תוכל למצוא את ההתקן החסר ולהתקינו מחדש.לא ציינת את סוג מערכת ההפעלה שלך.יצאתי מנקודת הנחה שמדובר בחלונות 7.במידה ועדיין לא הסתדרת, פנה למוקד התמיכה והשירות של HP ישראל.על מנת לקבל את מיטב התמיכה והסיוע מאיתנו,יש לציין בראש ובראשונה את מערכת ההפעלה במלואה 32\64 וכן שפת המערכת.יש להעלות צילומי מסך וכל פרט שיכול לסייע לנו לסייע לך.באם תחפוץ להמשיך את הדיון אתנו, אנא צרף צילום מסך של מנהל ההתקנים בצרוף כל המידע הנדרש.בהצלחה !9 בדצמבר 2013 בשעה 00:59 #54649אבי א
חבראני ממש מתנצל אבל אני מאוד חלש במחשבים
צרפתי לך צילומי מסך של מהנל ההתקניםוגם של חיבורי הרשת שבו רואים רק אופציה של כבל ולא אלחוטיאני לא יודע אם יש לי 32/או 64אם לא תבין מצילומי המסך אולי תגיד לי איך בודקיםנכנסתי לקישור של ההתקנים להורדה אך אני לא יודע מה אני צריך להורידאשמח אם תגיד לי לפי הצילומים איזה התקן אני צריך להורידתודה רבה על הכל9 בדצמבר 2013 בשעה 12:52 #54656אבי לוי
מנהל בפורוםובכן ידידי
ראשית מערכת ההפעלה שלך היא XP PROלדעתי זה ממש חבל… משום שהוא מסוגל להפיק הרבה יותר עם חלונות 7.בראש ובראשונה כדאי שתשקול ברצינות לשדרג אותו לגרסת חלונות מתאימה יותר.תודה רבה על המידע המפורט.כעת ניתן לראות בבירור כי חסר לך הדרייבר האלחוטי.שים לב לסימן השאלה הצהוב בבקר רשת.מה שעליך לעשות הוא להתקין תחילה את דרייבר הצ'יפ סט מה שבטוח ולאחריו את התקן הרשת החסר.תחילה הורד את הדרייבר הזה מכאן – שמור את קובץ ההתקנה על שולחן העבודה.ולאחר שירד במלואו, בצע עליו קליק כפול והרץ אותו.פעל לפי ההנחיות שיופיעו על המסך ולחץ המשך ברגע שתידרש לעשות כן.לאחר ההתקנה הפעל את המחשב מחדש, המתן עד שיעלה באופן מלא.כעת גש לקישור הזה – ובצע את אותן פעולות.שמור את קובץ ההתקנה על שולחן העבודה והרץ אותו.שים לב שאתה לא מריץ שוב את קובץ ההתקנה הקודם.לסיום אתחל את המחשב ותעלה בבקשה צילום חדש של מנהל ההתקנים שלך,על מנת לוודא כי הכל תקין.בהצלחה !Rush 2013-12-09 12:52:45 9 בדצמבר 2013 בשעה 23:26 #54665אבי א
חברשלום לך ידידי
א. תודה רבה אין לי מילים על העזרה הענין סודר על הצד הטוב ביותראני לא יודע אם כל הפעולות שעשיתי היו נכונות אבל מה שכן בסוף אחרי ההוראות שלך יש לי רשת אלחוטיתעם עוד קצת משחקים בהתקן למעשה הבעיה טופלה וסודרהולכן הוכח בתמונות שאני מעלהב. אם אתה מדבר איתי על מערכת הפעלה היתי באמת רוצה לשמוע ממל בתור מבין בנושאלמה עדיף לי ווינדוס 7 ובמה הוא יותר טוב האם הוא יותר מהיר מXP או שהוא יותר נח עם יותר אופציותהבעיה שאני מאוד התרגלתי לXP מבחינת הנוחיות המראה והגישה לא ניסתי את 7 אבל היה נראה לי משהו קצת יותר חדשני ומסובךתתקן אותי אם אני טועה האמת שהכי מענין אותי אם הוא יותר ימהר לי את המחשב בפעולות איתו ובנוסף את הגלישה באינטרנט {אם זה קשור}עד כדי כך שכשקבלתי מהחנות את המחשב הוא היה עם ווינדוס 7 וטכנאי העביר לי את מערכת ההפעלה קומפלט מהמחשב הישןג.אם אני רוצה לשדרג האם זה מוחק לי את כל התוכן במחשב או שהוא מתאכלס בתוכו ומתעדכן באופן אוטומטי?ובנוסף רציתי לדעת מה העלות של כזה דבר והאם אני יכול לעשות את זה דרך האתר שלכם באופן הכי יעילתודה על הכל ועוד פעם האתר שלכם מדהים……………..אם אתה רואה בכל אופן שיש שם משהו לא תקין בתמונה אשמח אם תעדכן אותי10 בדצמבר 2013 בשעה 12:37 #54672אבי לוי
מנהל בפורוםשלום אבי
א. שמחתי לשמוע, אין בעד מה !ב. המחשב שלך מסוגל בהחלט לעבוד ביעילות ובמהירות עם חלונות 7.הביצועים יהיו טובים יותר ומהירות הניווט באינטרנט בין דפים תשופר.מהירות הגלישה תישאר ללא שינוי.אל לך לפחד מהשינוי, חלונות 7 זהה לחלוטין כמעט לתפקוד של XPההבדל הבולט שנראה לעין הוא הסקין (המעטפת) החיצוני.אין לי ספק שברגע שתתרגל עבודה ותלמד כיצד לשלוט במערכת,אתה תצטער מדוע לא בצעת את השדרוג קודם לכן.מערכת חלונות 7 היא בבחינת "מדע בדיוני" לעומת XP.ג. יתכן וניתן לבצע שדרוג של המערכת מבלי לפגוע בנתונים.אולם ההמלצה שלי היא לפרמט את הכל ולמחוק את כל המחיצות עם המידעשעליהן, ולהתקין מחדש את הכל. ניתן לגבות הכל למעט תוכנות.זה אומר – מסמכים, סרטים, תמונות, דפי אינטרנט שמורים (מועדפים)אופיס על כל תכולתו, אנשי קשר, דואר יוצא \ נכנס , פרטים שנשלחו עד פריטים שנמחקו.את כל התוכנות (כולל משחקים הדורשים התקנה) תאלץ להתקין מחדש.ד. את הפעולות הנ"ל לא ניתן לבצע דרך האתר שלנו.משום שהן דורשות הגעה של טכנאי למחשב שלך ועבודה של כמה שעות עליו.אם תשלח לי הודעה פרטית ותציין בה היכן אתה מתגורר,יתכן ואצליח למצוא לך את האדם המתאים שיבצע זאת בעבורך.נכון להיום אני לא נמצא בישראל, דבר העומד להשתנות בקרוב מאד (:מנהל ההתקנים שלך נראה תקין לחלוטין.מסתבר שאכן התקן הצ'יפ סט שהתקנת ראשון היה נחוץ.בצעת את כל הפעולות בדיוק כפי שצריך והכל בא על מקומו בשלום.יפה מאד !Rush 2013-12-10 12:40:07 -
מאתתגובות
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.