פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מסך מטושטש במחשב נייד חדש This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 6 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 13 בדצמבר 2013 בשעה 12:08 #54714 טוביהחבר היי, קניתי מחשב נייד חדש ASUS K55A והמסך מטושטש ממש, שולחן העבודה ממש מרוח והכתב לא ברור. יש לי WINDOWS 8.1 גם כשאני משנה את הרזולוציה זה לא עוזר. גם אחרי שעשיתי UPDATE לכרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך intel grafic4000. כמו כן, אני לא יכול לשנות את ה-REFRESH RATE יותר או פחות מ-60 הרץ. אשמח לעזרה!! תודה, טוביה 14 בדצמבר 2013 בשעה 19:21 #54725 אבי לוימנהל בפורום שבוע טוב טוביה נראה על פניו שמדובר בתקלה הנובעת מהגדרות תצוגה שגויות או ממנהל התקן פגום \ אינו תואם. לפני שאני מטריח אותך להעלות צילומי מסך של מנהל ההתקנים שלך וחלונות של הגדרות תצוגה, כדאי מאד להגיע עם המחשב לנותן השירות משום שמדובר במחשב חדש. קיים סיכוי שהכשל ברמת החומרה, משום שלא מצוי בדר"כ תקלות דרייבר או הגדרות במחשב חדש. לכן כדאי מאד לגשת ולתת לאשי המקצוע שלהם לבדוק את הנושא מקרוב. בהצלחה ! מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר