פנטיום 4 עם וינדוס XP עובד מאוד לאט [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים פנטיום 4 עם וינדוס XP עובד מאוד לאט [בעיה נפתרה]

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    arnon080
    חבר

ברשותי מחשב פנטיום 4 שמותקנת עליו מערכת הפעלה windows xp לאתרים כדוגמת יוטיוב והרשת החברתית facebook זמן התגובה , הטעינה שלו הוא ממושך וארוך שבסופו של דבר הוא לא מצליח להתחבר ומוציא הודעת שגיאת timeout  אודה לכם אם תוכלו לסייע לי בהכוונה והדרכה כיצד להתגבר על הבעיה ולפתור אותה

תודה , 
    יום טוב לכולם 
    ארנון
    אבי לוי
    מנהל בפורום
    1. נקה את כל מטמון הקבצים הזמניים – ראה מדריך. 
    2. סרוק את המחשב לאחר עדכון סריקה מלאה באמצעות הכלי הזה.

3. פעל לאיפוס הדפדפן לפי המדריך הזה.  (מתייחס לדפדפן IE)

בהצלחה !

arnon080
    חבר

בוקר טוב!

ראשית תודה רבה על המענה וההדרכה המדוייקת  והמפורטת ואכן פעלתי לפי ההסבר מהתוצאות אני מבין שזה אכן עזר לשיפור הביצועים של המחשב שלי באופן כללי ואולם לצערי את הבעיה שלשמה פניתי אליכם זה לא פתר אשמח לשמוח רעיונות נוספים לפתרון הבעיה שכפי שציינתי בפנייתי אליכם היא : באינטרנט אני מצליח להתחבר לאתרים כדוגמת וואלה ואולם לרשת החברתית פייסבוק ,ליוטיוב אני לא מצליח להתחבר זמן טעינת הדפים של הדפים / היישומים האלה הוא ארוך וממושך ובסופו מופיעה הודעת שגיאה מסוג : TIMEOUT ולא ניתן להתחבר

אשמח אם תחזרו אליי במייל עם הצעות/ רעיונות נוספים לפתרון

המשך יום טוב , עבודה נעימה!

ארנון.

כמובן ומיותר לציין שעל המלצתכם במייל ביצעתי איפוס לאינטרנט והבעיה לא  נפתרה

אבי לוי
    מנהל בפורום

שלום ארנון

לפני השימוש בכלים היותר "כבדים" – טוב עשית שביצעת את הפעולות למעלה.
    כעת גש לקישור הזהלחץ על המלבן האמצעי המיועד ל XP והורד את הקובץ WinSockFix 
    שמור אותו על שולחן העבודה.
    סגור את כל התוכניות הפתוחות וכל היישומים – גש לקובץ שזה עתה הורדת והרץ אותו ע"י קליק כפול.
    בחלון שיפתח, לחץ על FIX והמתן.
    שולחן העבודה שלך יעלם, תקבל צפצוף ארוך בודד מהמחשב ומייד לאחר מכן, 
    תתקבל הודעה שתקדם אותך לבצע אתחול למחשב.
    בצע את הפעולות בדיוק כפי שציינתי ודווח באם הסתדר.
    בהצלחה !

Rush2013-12-19 14:08:26

arnon080
    חבר

Rush איש יקר!

אני מקווה שאני לא טועה וזה אכן השם שלך בכל אופן רציתי לומר לך תודה ענקית 
    אני יותר משמח לבשר לך שבעקבות ההנחיה וההדרכה שלך לפתרון התקלה שהייתה לי התקלה אכן נפתרה 
    תודה על תשומת הלב המקצועיות והמקצוענות היחס הנכונות התגובה המהירה אין ספק שחסכת ממני הוצאה מיותרת של מאות שקלים אני רוצה להודות לך באופן אישי לך ולשכמותך בפרט ולאתר תקלה בכלל ולהעלות את דמותכם על נס כדוגמה ומופת ליחס ושירות יעיל מקצועי ומקצועני אין ספק שאתם ראויים לכל הסופרלטיבים 
    שוב תודה רבה!
    סוף שבוע נעים, שבת שלום!
    ארנון.
    אבי לוי
    מנהל בפורום

ארנון יקירי

שמי אבי לוי.
    העונג כולו שלי.
    תודה מיוחדת על המילים החמות.
    arnon080
    חבר

אבי לוי היקר, נעים מאוד! 

אני שמח מאוד לגלות את השם שלך כזה שעומד מאוחרי מתן השירות המקצועי והמקצועני שהוענק לי אם כי אני לא אלאה (אעייף) אותך בחזרה על על כל הסופרלטיבים והמחמאות מההודעה הקודמת אני רק אומר שהתכוונתי לכל מילה שנאמרה ושהרווחתם אתם כאתר שירות ואתה בפרט כמעניק השירות ובכן הרווחתם את זה ביושר אני סמוך ובטוח גם בהרגשה האישית וגם מתוך ההתרשמות הראשונית שלי מהאתר שלכם שעוד רבים וטובים ברחבי הארץ זוכים לשירות המעולה הזה מכם אני רוצה לקוות ולהאמין שהם גם יודעים לעצור רגע ולפרגן לכם ולהוקיר לכם תודה על כך.
     אני באופן אישי מקווה שלא אזדקק עוד לשירות שלכם (מסיבות אובייקטיביות מן הסתם משום שאם כן אזדקק זאת אומרת שיש לי בעיה במחשב למרות שסביר להניח שאני כן אמצא את עצמי פונה אליכם בעתיד אולי אפילו בעתיד הקרוב) בכל אופן שאם יהיה צורך אני יותר מאשמח לשוב ולהיעזר בכם ובך ובשירות המעולה שלכם אופס! אני מתנצל , פתאום קלטתי שאני חופר / קודח לך ואני בכלל התכוונתי לשלוח לך הודעה קצרה בת שתי שורות כתגובה להודעת התודה שלך בכל אופן לסיכום כפי שאמרתי קודם לכן אתם כאתר ואתה כמעניק השירות מטעמה הרווחתם את זה בזכות ולא בחסד וביושר 
    יישר כוח!
    שבת שלום !
    ארנון.
    אבי לוי
    מנהל בפורום

שבוע טוב ארנון.

קטונתי מכל הגבורות וחסדים…
    האמת שהקרדיט מגיע לשאר מנהלי האתר ולתומכיו ולא רק לי.
    היחס הזה והמילים הללו, הם המדרבנים אותנו להמשיך ולסייע לכם בפתרון התקלות.
    נתקלנו בהבעת תודה והערכה פעמים רבות.
    עוצמה כזאת לא נמדדה באתרינו הצנוע זמן רב מאד…
    על כך אני מודה לך שוב ומקווה כמוך, שלא תגיע לכאן שוב עם תקלה.
    אבל אם כן… הרי שנשמח מאד להיות שוב לעזר.
    בברכת שבוע טוב
    ותודה מעומק הלב.
    אבי
    arnon080
    חבר

אבי לוי היקר  !

איש יקר ומלא ענווה.
    בוקר טוב ושבוע טוב לך ולכל החברים באתר  שעושים מלאכתם נאמנה

אני פונה אליך שוב בעניין תקלה נוספת שיש לי האמת שמדובר בבעיה שכבר שכחתי ממנה משום שכבר התייאשתי מהמחשב ועמדתי לזרוק אותו (מדובר במחשב  נייח נוסף  אחר לא זה שפתרת לי את הבעיה בו) וחשבתי אולי לפני שאני מכריז על "פטירתו" סופית להיוועץ בך אולי תוכל לסייע לי גם בתקלה הזו .
    ואחרי ההקדמה הארוכה והמתישה ברשותך אני אתאר בפניך את מהות התקלה ובכן במחשב המדובר כאשר עושים "BOOT" (אתחול למחשב) המחשב עולה עד למצב שבו הוא מציג את הטעינה של ה- XP אבל הוא לא משלים את הטעינה אלא נכנס למצב של "LOOP" ומבצע אתחול שוב ושוב הוא נתקע תמיד באותה נקודה מציג לכמה שניות את המסך השחור שבו הוא לכאורה מעלה את ה- XP ואז מבצע אתחול  גם ניסיונות להעלות אותו במצב של  SAFE MODE ,SAFE MODE WITH NETWORKING "LAST WORKING כמובן שגם במצב NORMAL  לא צלחו המחשב בשלו מבצע אתחול 
    מה מציע כבודו האם יש דרך "להחיות" את המחשב או שמא "הגיעה שעתו"?  
    בכל מקרה זה יהיה נחמד ואשמח לשמוע ממך  לגבי פתרון אפשרי  עם ובלי קשר ההתכתבות אתך היא תמיד עונג צרוף 
    שיהיה לך באופן אישי ובכלל לכל הצדיקים באתר יום קסום ונפלא יום פורה עבודה נעימה 
    ארנון.
    אבי לוי
    מנהל בפורום

שלום ארנון.

על פניו נראה שקיימת תקלה בלוח או ברכיב חומרה אחר.
    צור איתי קשר ונבדוק מה ניתן לעשות.
    arnon080
    חבר

rush –

אבי לוי היקר!
    מה שלומך?
    אמנם אנחנו כיהודים לא נוהגים לחגוג ולברך את כניסתה של השנה החדשה
    ובכל זאת אני מרשה לעצמי עם כניסתה של השנה האזרחית החדשה לשלוח לך ולמשפחתך היקרה
    ברכת שנה אזרחית חדשה וטובה שתהיה לכם נחיתה רכה שגשוג והצלחה בכל אשר תפנו ובכל אשר תיגע ידכם
    והחשוב מכל בריאות .
    שובכם לשלום!
    ארנון.
    אבי לוי
    מנהל בפורום

שלום לך ארנון היקר.

אני מודה לך מעומק הלב על המילים החמות
    הברכות, והאיחולים הכנים ובפרט על הכרת הטוב שלך…Embarrassed
    לא נותר לי, אלא לברך אותך בכל אשר תעשה תשכיל ותצליח !
    כיוון שהפורום הזה עוסק בפתרון תקלות,
    אתה מוזמן אחר כבוד לפנות אלי בכל נושא 
    למייל: [email protected]
    בברכת חודש טוב, בריאות מזל והצלחה !
    אבי
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.