פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שאלה למי שבין בהאשטאג !!
- This topic has 11 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 3 months by
גיא.
-
מאתתגובות
-
12 בינואר 2014 בשעה 20:10 #55103
גיא
חברהבנתי פחות או יותר מה המטרה של זה אבל השאלה שלי היא איך בפועל אני עושה את זה ואיפה ?
י
אני עובד בחברה שמוכרת את כול סוגי המוצרים הנילווים לטלפונים סלולרים והטבלטים .
איך אני עושה את ההאשטאג הזה ???
תודה לכול העוזרים 12 בינואר 2014 בשעה 21:49 #55105הילה
חברשלום,
לא ראיתי את השאלות הקודמות שלך בנושא, אבל בהנחה שהבנתי נכון
האשטאג זו דרך לתייג כל דבר שאנחנו כותבים עליו ברשת, אם זה סטטוס, תמונה, בטוויטר וכו'.
ההאשטאג מסומן בעזרת סולמית ( # ) ואחריו כותבים את המילה העיקרית- את הנושא המדובר שעליו פירטנו בפוסט או בתגובה וכו'.
לדוגמא, אם כתבתי סטטוס בפייסבוק או ציוץ בטוויטר על אייפון אז אני אתייג את זה
כך: #אייפון
ולאחר מכן הוא נהפך לקישור וברגע שילחצו על ההאשטאג שיצרתי יגיע לפוסטים ולדברים נוספים שכתבתי על האייפון.מקוה שעזרתי והעניין ברור
הילה12 בינואר 2014 בשעה 23:37 #55106גיא
חברהילה אין כמוך :)) תודה :)) והאים זה נכון לעשות תיוג לכול מילה שאני כותב בפוסט או בפירסום ?
נגיד פוטס או פירסום שמוכר מ 30 מילים לדוגמא אז האם זה נכון לעשות ליד כול מילה את הסולמית הזו ?או רק למילים שקשורות לעסק שלי ?כי כשאני חושב על זה נגיד פוסט 30 מילים לדוגמא עם סולמית ליד כול מילה זה יראה כמו ג'יבריש כזה ..לא ?מה דעתך המקצועית ?12 בינואר 2014 בשעה 23:42 #55107גיא
חברואיך אני מתייג תמונה ? לתייג מילה הבנתי אבל תמונה איך אני מתייג ?
12 בינואר 2014 בשעה 23:46 #55108הילה
חברשמחה לעזור 🙂
אני חושבת שכדאי להשתמש בהאשטאג רק לגבי המילים העיקריות של התוכן שאנו כותבים.
לא נהוג לבצע את זה על כל מילה ומילה , בגלל שזה באמת עלול לצאת כמו ג'יבריש…
כמו כל דבר – במידה.
אני אתן דוגמא נוספת, אם למשל אני כותבת מאמר או סטטוס בפייסבוק בנושא מדינת ישראל ובתוכן עצמו אני מציינת את כל שבטי ישראל אז לדעתי, ואולי יהיו כאן דעות אחרות, אבל אני חושבת שמספיק לעשות האשטאג על המילים שבטי ישראל ולא על כל שבט בנפרד.הערה: אם כמו בדוגמא שלי יש לך שתי מילים כמו שבטי ישראל אז האשטאג צריך להיות עם מקף ביניהן כך: #שבטי_ישראל
(המקף הוא במקום הרווח) או מחובר כך: #שבטיישראל.מקווה שעזרתי
ובהצלחהhilla 2014-01-12 23:48:22 12 בינואר 2014 בשעה 23:54 #55109הילה
חבר[QUOTE=aaron10]ואיך אני מתייג תמונה ? לתייג מילה הבנתי אבל תמונה איך אני מתייג ?[/QUOTE]
בדר"כ, כששמים תמונה יש שם אפשרות מקום ספציפי לתיוג.
כתוב לך אפשרות של "הוסף תגים/תגיות" (או משהו כזה אני לא זוכרת למען האמת).לפעמים לא צריך את ההאשטאג = את הסולמית.
לפעמים התיוג הוא רק כתיבת מילים.
ולא תמיד זה נעשה על ידי סימן הסולמית.
זה כאמור תלוי היכן אתה כותב ומפרסם. (למשל, בגוגל פלוס תיוג של שם של מישהו אחר נעשה על ידי הסימן @ או על ידי פלוס ( + ) ).
hilla 2014-01-13 00:04:35 13 בינואר 2014 בשעה 00:00 #55110גיא
חברהאמת עזרת המון :)) אני שומע כולכך הרבה את את המושג הזה ואני לא מבין על מה מדברים .
ושאלה אחרונה : אם נגיד אני כותב בפירסום : כיסויים חדשים במבצע לאייפון 5 …יש אפשרות לתייג משפט או מילה במילה ?או עם ה _ כמו שהסברת לי.ועוד שאלה : האם אני יכול לתייג כתובת אתר ? כלומר סולמית ואת את כתובת האתר שלי ?13 בינואר 2014 בשעה 00:07 #55111הילה
חברבשמחה 🙂
קודם כל טוב שאתה שואל. הנה למדת משהו חדש .אם אתה כותב "כיסויים חדשים במבצע לאייפון 5 " אז לדעתי כדאי לך לעשות במקרה כזה תיוג למילה אייפון .
כלומר, #אייפון
ותיוג נוסף ל#כיסויים_לאייפון_5
או #מבצע_כיסויי_אייפון
כל ניסוח שבא לך. לא חייבים מילה במילה.לגבי תיוג כתובת של אתר אין לי מושג. לא ניסיתי.
13 בינואר 2014 בשעה 00:11 #55112גיא
חבראכן למדתי משהו חדש בזכותך :)) פשוט אין כמוך על הסובלנות מעריך מאוד :))
ולסיום: איך אני בודק שבעצם אחרי שתייגתי עם הסולמית בכול מיני מקומות ברשת בין אם אם זה מילה או משפט כמו שהראית לי ..איך בעצם אני בודק שזה עובד ? כאילו מה האינדיקצייה שלי שהתיוג עובד ?13 בינואר 2014 בשעה 00:20 #55113הילה
חברבעקרון, אחרי שאתה כותב את התוכן ושם את ההאשטאגים ומפרסם את הפוסט/סטטוס
אז ההאשטאגים האלה הופכים, כמו שכתבתי קודם, לקישור (בדר"כ הם יהיו בצבע כחול=כקישורים)
ואז אפשר ללחוץ עליהם.
דוגמא, אם עשיתי #מכבי_תל_אביב אז זה מרכז את כל מה שנכתב על מכבי תל אביב ,כך שמי שילחץ על זה יראה את כל מה שנכתב ותוייג בנושא זה (מכבי תל אביב) מכל העולם, כולל את מה שאתה כתבת.13 בינואר 2014 בשעה 00:27 #55114גיא
חבראוקיי הבנתי 🙂 טוב בנתיים ממה שניסיתי בכמה מקומות זה לא הפך לכחול אבל בסדר הבנתי :))
כול מה שנותר לי להגיד לך המון המון המון המון תודה רבה :)) באמת תודה גדולה :))13 בינואר 2014 בשעה 00:30 #55115גיא
חברכתבתי לך משהו בפרטי 🙂
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.