יישום task

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    גליה
    חבר

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי….

בזמן האחרון כאשר אני מעבירה קבצים לדיסק-און-קיי הקבצים מועברים בקיצור דרך ואוטומטית מתווספים 2-3 אייקונים בשם task.exe' ulbloqmeed.vbs וקיצור דרך ל"my pictures" למרות שמדובר בכל מיני קבצים שבכלל לא נמצאים ב"my pictures".. לפי מה שהמחשב מראה, יישום ה task הזה נמצא בתיקיית ההפעלה system32.

בנוסף, בזמן כיבוי המחשב, המחשב מנסה כופה סגירה על משהו שנמצא בתיקיית ההפעלה -windows/system 32.

האם יש קשר בין הבעיות? האם זה סוג של וירוס?… כיצד אפשר להיפטר ממנו? עניין קיצורי הדרך בדיסק-און-קיי די מטריף וגורם לבלגן!

המון תודה!

F-15
    חבר

[QUOTE=galiaz5]שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי….

בזמן האחרון כאשר אני מעבירה קבצים לדיסק-און-קיי הקבצים מועברים בקיצור דרך ואוטומטית מתווספים 2-3 אייקונים בשם task.exe' ulbloqmeed.vbs וקיצור דרך ל"my pictures" למרות שמדובר בכל מיני קבצים שבכלל לא נמצאים ב"my pictures".. לפי מה שהמחשב מראה, יישום ה task הזה נמצא בתיקיית ההפעלה system32.

בנוסף, בזמן כיבוי המחשב, המחשב מנסה כופה סגירה על משהו שנמצא בתיקיית ההפעלה -windows/system 32.

האם יש קשר בין הבעיות? האם זה סוג של וירוס?… כיצד אפשר להיפטר ממנו? עניין קיצורי הדרך בדיסק-און-קיי די מטריף וגורם לבלגן!

המון תודה![/QUOTE]

זה וירוס מוכר !
    השאלה היא אם הוא נדבק ל – DOK שלך ממחשב אחר, אז הבעיה יותר פשוטה, כי אפשר לנקות אותו. ולעשות עוד כמה פעולות לביטול קיצורי הדרך. אגב, אני מנחש שגם כמה תיקיות שהיו לך ב-DOK נעלמו, נכון ? אל דאגה הן לא נעלמו, אלא רק הוסתרו.
    אבל אם הוירוס הזה שוכן אצלך במחשב זו בעיה יותר מסובכת.
    גליה
    חבר

תודה על התשובה הלא ממש משמחת.. 🙂 מה עושים עכשיו? איך אני יודעת אם הוירוס במחשב? ואם כן, כיצד אפשר לנקות אותו? והכי חשוב, האם אני מעבירה את הוירוס למחשבים אחרים אם אני ממשיכה להשתמש בדיסק-און קיי שלי? (שעליו קבצים עם קיצורי דרך כמובן)

F-15
    חבר

ראשית קחי את האנטיוירוס הזה

התקיני אותו במחשב, ההתקנה אורכת מספר שניות. אל דאגה, הוא אינו מתנגש עם אנטיוירוסים אחרים.
    הכניסי את ה-DOK למחשב. הא"ו הנ"ל אמור לזהות מיידית את הוירוס ולמחוק אותו. הוא גם יציין שיש תיקיות מוסתרות ויבקש אישור להציגן, אשרי כמובן. הוא גם מתקן את קיצורי הדרך.
    לאחר מכן כדאי לסרוק את כל המחשב.
    אגב, איזה א"ו יש לך במחשב (אם יש) ?
    F-15
    חבר

כאן יש כלי נוסף מחברת קספרסקי המפורסמת. הכלי הזה לא נועד להגנה על המחשב, אלא רק להסרת וירוסים ממחשב נגוע.

התוכנה חינמית. (הורידו את התוכנה הראשונה – english)
    בהצלחה
    גליה
    חבר

לפני מספר דקות הKingsoft סיים סריקה של יותר משעתיים על כל המחשב והוא מצא כל מיני "דברים טובים" 🙂 וניקה אותם. האם אפשר להשתמש בתוכנה הזו כאנטי וירוס קבוע? היא גם מגינה על המחשב או רק מנקה? אשמח לשמוע המלצה. היה לי Symantec Antivirus אבל התוקף שלו

פג ולא שמתי לב…

F-15
    חבר

[QUOTE=galiaz5]לפני מספר דקות הKingsoft סיים סריקה של יותר משעתיים על כל המחשב והוא מצא כל מיני "דברים טובים" 🙂 וניקה אותם. האם אפשר להשתמש בתוכנה הזו כאנטי וירוס קבוע? היא גם מגינה על המחשב או רק מנקה? אשמח לשמוע המלצה. היה לי Symantec Antivirus אבל התוקף שלו

פג ולא שמתי לב…[/QUOTE]

ה- Kingsoft הוא אנטיוירוס לכל דבר ! צריך רק לוודא שהוא מתעדכן.
    (מה עם ה – DOK, הסתדר ? )
    גליה
    חבר

כן, בכל מקרה גם עשיתי לDOK איתחול ועכשיו הוא מעתיק קבצים כמו שצריך 🙂 המון המון תודה! עזרת לי מאוד! פעם ראשונה שאני נעזרת באתר ובהחלט אמליץ עליו הלאה. תודה! 🙂

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.