בעית התקנה WIN7

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    alarik99
    חבר

רכשתי מחשב (מארז לוח אם HD זכרון מורכבים) ללא מערכת הפעלה כי יש לי חוקית בבית
    אבל לא מצליח להתקין כי WIN7 לא מוכן להתקין את הדריברים של HD כיון שאינם חתומים עי מיקרוסופט. הדריברים קיימים וסופקו עם דיסק ההתקנה של הלוח ואני אפילו מאתר אותם וגם הורדתי מאתר היצרן אבל התקנת ה WIN7 מסרבת להתקין אותם בגלל חוסר החתימה של מיקרוסופט.
    ההתקנה של WIN7 נעצרת כי אין לי התקן זכרון להתקנת מערכת ההפעלה- עולה מCDROM כמובן. 
    HD חדש 1TB של WD בממשק SATA3
    לוח האם מזהה את הזכרון- זה אני רואה בBIOS
    מחקירה באינטרנט הבעיה מוכרת- זו תכונה מובנית של מערכת הפעלה WIN 64BIT !
    ישנן דרכים לנטרל את בקרת החתימה אבל כולם להבנתי מתבססות על מערכת הפעלה קיימת או שצריך לבצע מחדש עם הפעלת המחשב- לא ריאלי
    יש למישהו פתרון לפני שאני מתקין WINXP  ??????!!!!!!!

אברהם
    חבר

נסה לשנות את הגדרת בקרי HD דרך הbios  וכך תוכל להתקין התקנה נקיה.

קשה להוביל אותך למיקום המדויק, יען כל BIOS שונה מחבירו. אבל זה נראה שאתה מתמצא קצת: נסה לאתר מקום שבו הHD מוגדר לHACI  (או משהו כזה…), ותשנה אותו לstandart או ide (מה שמופיע לך בתפריט הבחירה).
    לאחר מכן שמור את השינויים, ונסה להריץ את תוכנת ההתקנה..  מקוה שזה גם יצליח..
    alarik99
    חבר
    alarik99
    חבר

חשבתי על זה וגם אבדוק את זה אבל אז בעצם קצת לנסוע בפורש עם הגבלת מהירות שזה לדעתי המקבילה של לעבוד על SATA3 בתצורת IDE

מצד שני – טרנטה אבל נוסע
    בודק ומעדכן…
    תודה
    אברהם
    חבר

לא תפסת את הפואנטה.

אחר שאתה מתקין את מערכת ההפעלה בהצלחה, אתה מעדכן את הדרייברים מדיסק ההתקנה , ומחזיר את ההגדרות בביוס להגדרות המקוריות.
    alarik99
    חבר

מיואש בכי

ניסיתי להגדיר כ IDE- אותה הבעיה חזרה
    מה שהכי מוזר שבספר ההתקנה של הלוח gigabyte H87N-WIFI מצויין שהתקנת WIN7 מכילה את הדריברים של SATA
    חשבתי לקחת HD אחר אבל איך אדע שהוא יזוהה?
    אני לא מבין- אני היחיד שנתקל בבעיה הזאת ??
    סך הכול זה מצב די שכיח- מחשב חדש והתקנה עצמאית של WIN7
    אני היחיד שההתקנה לא זיהתה את הכונן הקשיח החדש וגם לא נתנה הרשאה להתקנת הדריברים שלו בגלל חוסר חתימה דיגיטלית?
    וזו הרי חברה מוכרת- WD !
    אשמח לקבל עצות נוספות
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.