USB ספציפי לא מזוהה באף מחשב

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים USB ספציפי לא מזוהה באף מחשב

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ucandoit
    חבר

שלום רב,

חיפשתי תקלה דומה באתר אבל לא מצאתי (מצאתי רק מצב שהמחשב לא מזהה אף USB, אצלי זה הפוך…)
    יש לי DOK של 4 גיגה שעבד מצוין.
    הטענתי עליו קבצים והעברתי לחברה לצורך העתקה.
    היא סיפרה לי שהיא חיברה את הDOK למחשב שלה שעליו מותקן ווינדוס ויסטה והכל היה בסדר, והתחילה לצפות באחד הקבצים ישירות מה DOK (בלי העתקה).
    אחרי כחצי שעה באמצע הצפייה היא קיבלה הודעת שגיאה ואף הופיע מסך כחול. היא איתחלה את המחשב שלה. מאותו רגע ה DOK שלי לא מזוהה יותר ככונן נשלף (לא מובן לי איך פעולה נורמלית כמו שהיא תיארה של קריאת קובץ מ DOK תקין לחלוטין יכולה להרוס אותו ככה… מבולבל).
    המחשב מזהה שמכניסים לו התקן, אבל ההתקן לא מזוהה כ DOK.
    ניסיתי לחבר אותו לארבעה מחשבים שונים (עם ווינדוס 7, ווינדוס ויסטה, ווינדוס XP) ומתקבלת אותה תוצאה: אין זיהוי ככונן נשלף, במקומו פתאום יש זיהוי של 3 התקנים (כשמחובר רק DOK בודד) שמקבלים אות או תו משונה…
    מצורף צילום מסך.

הערות:
    סרקתי את המחשב עם Malwarbytes ולא נמצאו רוגלות. לא יכולתי לסרוק ישירות את ה DOK עם שום אנטי וירוס או מנקה רוגלות מכיוון שהוא לא מזוהה על ידי המחשב ככונן.

אשמח אם תוכלו לעזור לי. אתם התקווה האחרונה שלי לפני שאני זורקת את ה DOK לפח 🙁

ucandoit2014-04-30 16:53:16

F-15
    חבר

הורידי את הקובץ הבא:

חלצי את התיקייה שבתוכו למיקום כלשהו במחשב.
    הכנסי לתיקייה והפעילי את הקובץ: PowerDataRecovery.exe
    בחרי Digital Media Recovery
    ה – DOK אמור להופיע ברשימה.
    אם כן, עדכני, ואח"כ נמשיך.

F-152014-05-01 01:07:09

ucandoit
    חבר

תודה, אבל לא, גם PowerDataRecovery לא זיהה שהDOK מחובר (אין סיבה שהוא יזהה, אם אפילו מנהל ההתקנים של המחשב לא מבין שההתקן הוא DOK).
    ניסיתי מכמה כניסות USB ועדיין – כאילו לא קיים.

ucandoit2014-05-01 03:31:45

נענע10
    חבר

יכול ליהות שניקרע חוט בדיסק און קי והוא לא מעביר מידע/זרם למחשב

או שה DOK נשרף בתוך אים זה מידע מאוד חשוב צריך כבר לפנות לטכנאי מומחה.רק הוא יכול לשחזר את המידע החשוב!! יש לפעמים שהם לא מצליחים לשחזר מידע מ DOK.

בהצלחה לפיתרון!!

ucandoit
    חבר

המידע לא חשוב לי, הדיסק און קי חשוב לי…

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.