פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תכנה זדונית בפייסבוק?
- This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 10 years, 12 months by
nhfk.
-
מאתתגובות
-
2 במאי 2014 בשעה 20:06 #55905
גלי
חברכשאני רוצה להכנס לפייס הוא נותן לי הודעה
החשבון שלך ננעל זמנית משיקולי אבטחה
החשבון שלך ננעל באופן זמני מכיוון שזיהינו תוכנה זדונית במחשב שלך. תוכנה זדונית היא תוכנה שמנסה לגשת לפרטים האישיים שלך, מאטה את החיבור שלך ועלולה לגרום לבעיות נוספות בזמן השימוש בפייסבוק. המחשב שלך עלול להידבק בתוכנה זדונית כשאתה לוחץ על קישורי זבל או משתף אותם.
לקבלת עזרה בהסרת התוכנה הזדונית, לחץ על 'המשך'. לאחר שהתוכנה הזדונית תוסר, תוכל להיכנס לחשבון שלך.
ואז כשאני לוחצת אישור הוא מבקש ממני להוריד תכנהמסיר התוכנות הזדוניות של פייסבוק
התקן את מסיר התוכנות הזדוניות של פייסבוק והוסף אותו לדפדפן האינטרנט שלך. פעולה זו תאפשר לך להסיר תוספים זדוניים.מאותו מחשב אני יכולה להכנס לחשבון פייס אחר
לחשבון שלי אני יכולה להכנס ממחשב אחר
מה עושים? 🙁15 ביוני 2014 בשעה 12:54 #56259itsho
מנהל בפורוםטוב עשית – אין להתקין תוכנות על ימין ועל שמאל!ומוטב להוריד רק ממקורות מוכרים ואמיניםמומלץ להתקין את MBAM (אנטי רוגלות) ולסרוק. (לינק ההורדה הוא מFileHippo – אתר מוכר ונקי מוירוסים)
Text-to-speech function is limited to 100 characters15 ביוני 2014 בשעה 15:16 #56263nhfk
חברתודה!
הותקן…בוצעה סריקה, עדיין נחסמת עם הכניסה לפייס … עדיין מקבלת דרישה להתקנת תוכנת ההסרה שלהם.האם אכן מדובר בתוכנה בטוחה של פייס?.. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.