שלום,
יש לי מחשב נייד של HP דגם Compaq 6910p. המחשב עבד כרגיל עד שיום אחד בזמן שהמטען היה מחובר לחשמל הנורה של הבטריה התחילה להבהב ובפינת המסך (ב- tray) הופיע האייקון שמעיד על כך שהסוללה עומדת להיגמר, למרות שהמחשב היה מחובר לחשמל עם המטען. ניסיתי בלי הסוללה אבל המחשב לא נדלק ולא קיבל זרם, אז חשבתי שהמטען מת. אז השתמשתי במטען אחר שהיה לי, אותו מטען כמובן ששייך לדגם זה של HP. בהתחלה המחשב קיבל זרם והצלחתי להדליק אותו, אבל לאחר מספר דקות אותו הדבר קרה ושוב הוא הפסיק לקבל זרם עד שהוא נכבה, למרות שהיה מחובר לחשמל. מאז אני לא מצליחה להדליק אותו עם אף אחד מהמטענים. יש לי חברה עם אותו דגם של מחשב, וכשניסיתי להדליק את שלה עם 2 המטענים שיש לי זה לא עבד כי הוא לא קיבל חשמל, אז אני מניחה ששני המטענים מתו. כבר אין לי אחריות על המחשב. אם זה עוזר, צירפתי תמונות. אפשר לשים לב שהאיזור הזה של הקייס הפך להיות קצת קמור, הפלסטיק קצת התעקם ושם גם נמצא המאוורר, אז אני מניחה שזה כתוצאה מהתחממות, למרות שאני תמיד מניחה את המחשב על משטחים קשים, והמאוורר עבד עם טמפרטורות סבירות לפי הSPEED FAN.
איך אוכל לדעת מה גרם לזה? יכול להיות שהנייד שלי הרס את המטענים? האם זה הספק של הנייד שגרם לבעיה ואיך אוכל לתקן את זה? בעייה של מגעים בחיבור? האם כדאי להחליף חלקים במידה וצריך ללא אחריות?
*עדכון: הטענתי את הבטריה במחשב אחר והמחשב כן נדלק עם בטריה טעונה.
תודה רבה מראש.

The Elusive Spirit2014-05-21 15:56:29