פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חיבור מסך מחשב לDVD PLAYER [בעיה נפתרה]
- This topic has 8 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 10 years, 11 months by
אבי לוי.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
10 ביוני 2014 בשעה 21:22 #56200
KOBIBOY
חברשלום אני צריך עזרה ממש דחוף!
יש לי מסך מחשב, ואני רוצה לחבר אליו DVD.עברתי בין החנויות ואמרו לי שניתן לקנות DVD עם יציאת HDMI, ולחבר כבל שמצידו השני הוא DVI, ולחברו בחיבור הDVI שבמסך המחשב. קניתי DVD עם יציאה כזאת של סמסונג. חיברתי למסך כמו שכתוב, המסך מזהה אותו אך אין תמונה וכתוב במסך INPUT NOT SUPPORTED. ניסיתי גם במסך אחר ויש אותה תגובה. בבקשה מה הפיתרון לבעיה זאת?10 ביוני 2014 בשעה 21:42 #56201KOBIBOY
חבראני מוסיף קישור כולל וידאו שדרכו הבנתי שהדבר פשוט ואפשרי (ומשום מה זה לא עובד לי)
11 ביוני 2014 בשעה 13:29 #56205KOBIBOY
חברתבינו אני פשוט צריך לדעת אם יש פתרון, אם לא אני יחזיר את הDVD לחנות.
לכן אני חייב עזרה עוד היום, כי אוטוטו עובר לי שבועיים מיום הקנייה!בבקשה.11 ביוני 2014 בשעה 21:14 #56207אבי לוי
מנהל בפורוםשלום קובי
נסה לשחק עם הגדרות הרזולוציה של המסך.הורד אותה למינימום ואז תעלה שלב אחר שלב.בכל פעם המתן כמה שניות ובדוק תמונה במסך.תוודא כי הגדרת נכון את הכל דרך תפריט מנהל התצוגה שלך.וכבר מחר כדאי שתיצור קשר עם בית העסק ונסה להתגבר על התקלה בעזרתם.וגם תשריין לעצמך את אופציית ההחזרה, במידה ואכן מדובר במוצר תקול.11 ביוני 2014 בשעה 23:04 #56221KOBIBOY
חברקודם כל תודה על העזרה והאכפתיות!
ניסיתי כל מה שאמרת לי וזה פשוט לא עוזר. אמנם לשנייה רואים תמונה אך מיד היא נעלמת.אין לי דרך לפתור את זה עם בית העסק, כי קניתי בחנות למוצרי חשמל ואין להם הבנה בעניין, אלא להחליף או להחזיר את המוצר.השאלה אם המוצר באמת מקולקל או שיש בעיה שאני צריך לפתור אותה.חשבתי שכשאלך להחזיר את המוצר (והיה אם כן) אבקש מהם לחבר אותו לטלוויזיה (לי אין) לראות אם זה עובד, השאלה אם נניח שזה יעבוד (אם לא, ברור שהמכשיר מקולקל): האם זה אומר שהוא לא מקולקל, או שעדיין כלפי חיבור למסך מחשב הוא כן מקולקל (כי ממה שהבנתי לא שייך לומר שאינו תומך, כי HDMI ו – VDI הם אותו הדבר, רק שהחיבור הפיזי שונה, ואם בחיבור HDMI זה עובד בטלוויזיה, זה צריך לתמוך גם בחיבור למסך מחשב וכו').בקיצור אני לא כל כך יודע מה לעשות.אשמח אם יש לך או למשהו עוד דרך לעזור לי, אולי משהו נתקל בבעיה?מצפה לתשובה!12 ביוני 2014 בשעה 14:56 #56228אבי לוי
מנהל בפורוםציין בבקשה את הדגם המדויק של המסך וכן של מכשיר ה DVD שרכשת.
12 ביוני 2014 בשעה 20:54 #56236KOBIBOY
חברמכשיר הDVD של חברת סמסונג D-530
וניסיתי שני מסכים: 1) packard bell2) חברת KDFמצפה לתשובה!KOBIBOY 2014-06-12 21:25:31 15 ביוני 2014 בשעה 21:08 #56266KOBIBOY
חברסוף הסיפור:
חזרתי לחנות ממנה רכשתי את הDVD, חיברו אותו שם לאחד ממסכי המחשב, והפלא ופלא הוא עבד מצוין (מסך של פיליפס)מה ששולל את הטענה שהDVD מקולקל.בכל אופן ידעתי שהמסכים שלי טובים, (לא יתכן ששלושה מסכים לא טובים), וכנראה מאיזושהי סיבה אינם תומכים במוצר.הבאתי שני מסכים שלי לחנות, בכדי לבדוק שם DVD מחברה אחרת:לקחתי DVD של פיליפס (קצת יותר יקר אומנם), והפלא ופלא שוב: הוא עבד מצוין.ובזה התעלומה לא נגמרת מסתבר שגם הוא עובד במסך KDF, אך לא במסך packard bell . (בדגמים שאצלי)פשוט מוזר. בכל אופן בסוף זה התאים לי לאחד המסכים ויצאתי מרוצה!המסקנות המתבקשות: 1) DVD של סמסונג בחיבור HDMI ל DVI לא מתאים למסכים בחברות שצוינו לעיל, ובנוסף לחברת LG (גם מסך כזה בדקתי). אמנם לכל הפחות אני ראיתי שהוא מתאים לחברת פיליפס. וDVD של פיליפס מתאים למסך KDF , ולא למסך packard bell . (בהנחה שאין הבדל בין הדגמים השונים בחברות אלו בעניין זה, כי כמובן לא בדקתי את כל הדגמים אלא את מה שהיה בפניי. הייתי מציין איזה דגמים, אך איני יודע להבחין, ואין לי כוח לזה)2) לא תמיד הדברים שאמורים לעבוד ולהתאים בלי בעיות, עובדים כך. יש דברים לא מובנים. (שהרי אין כל סיבה שזה לא יעבוד בגלל שיציאת HDMI היא אינה צורכת שום המרה מלבד חיבור מתאים בלבד ל – VDI (לפי מה שאני הבנתי), ועם כל זאת בחלק מהמסכים זה פשוט לא עבד בכלל!מקווה שאם משהו יתקל בבעיה דומה אשכול זה יהיה לו לעזר.תודה לכל העוזרים והמגיבים!20 ביוני 2014 בשעה 10:46 #56302אבי לוי
מנהל בפורוםמצויין !
תודה רבה על הפירוט לטובת שאר הגולשים. -
מאתתגובות
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.