בעיה ב-outlook express

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    dalit
    חבר

ייש לי 3 מחשבים בבית וכשאני פותחת דואר בנייד ובמחשב אחד אני מקבלת דואר באופן שוטף, אבל במחשב הראשי אני לא רואה את הדואר שהתקבל ואם אני לוחצת על שלח/קבל זה אומר לי: אין הודעות חדשות. מה עליי לעשות ע"מ לתקן את הבעיה? תודה הגדרתי בחלון המצ"ב ועדיין לא עזר.

אבי לוי
    מנהל בפורום

ברגע שמשכת דואר מחשבון מסויים למחשב אחד, לא ניתן למשוך שוב את אותן הודעות למחשב אחר.  (מאותו חשבון)

אם מדובר במספר חשבונות שונים, יש לפנות לתמיכת ספק האינטרנט ולבדוק את הגדרות

החשבון.

dalit
    חבר

זה חשבון אחד ולא משכתי דואר מאף מחשב. ביקשתי שישלחו לי דואר למייל וראיתי במחשב אחד שיש הודעות חדשות אך לא נכנסתי, ניגשתי למחשב הראשי , פתחתי את הדואר ואין שום הודעות חדשות גם כשלחצי על שלח/קבל. מה לדעתך הבעיה? תודה

blue
    חבר

הוא הסביר לך , שברגע שפתחת במחשב הראשון וראית את ההודעות (אפילו שלא פתית אותם) הם כבר ירדו מהשרת , לכן במחשב הראשי את לא תמצאי, לעומת זאת אם הית פותחת במחשב הראשי לפני המחשב ההוא, היית רואה את ההודעות …

dalit
    חבר

רק כדי שאני אבין, תסביר לי בבקשה. דואר שפתחתי במחשב אחד אני לא אראה אותו במחשב שני בכלל, אפילו לא ברשימה כדואר שנפתח? (זה המצב כרגע אצלי)

חשבתי שבכל שלושת המחשבים בכל מקרה יופיעו כל המיילים שקיבלתי.

אבי לוי
    מנהל בפורום

[QUOTE=dalit]

רק כדי שאני אבין, תסביר לי בבקשה. דואר שפתחתי במחשב אחד אני לא אראה אותו במחשב שני בכלל, אפילו לא ברשימה כדואר שנפתח? [/QUOTE]

כן. 

ברגע שהודעות הדואר נמשכו ע"י מחשב מסויים והורדו משרת הדואר,

לא ניתן למשוך ו\או להוריד אותן שוב בשום צורה ודרך למחשב אחר.

פתרון שיש לי אליך הוא כזה. מכיוון שכאשר את מורידה דואר הוא כבר ירד מהשרת

את לא יכולה להוריד אותו למקום אחר פשוט תכנסי למאפייני החשבון , ובמתקדם תוסיפי עותק על השרת. כאשר תעשי זאת בכול 3 המחשבים אף מחשב לא ימחק את הדואר מהשרת .

בצורה כזאת תקבלי דואר בכול 3 המחשבים . כמובן שתיבת הדואר שלך על השרת מתמלא עם הזמן ואת צריכה להיכנס לממשק הוובי ולמחוק אותה מידי פעם

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.