איימיל של נענע 10

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    נענע10
    חבר

שלום לכולם.

יש לי איימיל של נענע 10.

ראיתי שכתוב באתר שלהם כך:

משתמשים יקרים,
    החל מיום א' ה-31.8.2014 ייסגר שירות הדואר של נענע 10 לצמיתות.

משתמשים שלהם תיבת דואר של נענע10 לא יוכלו לשלוח ו/או לקבל דואר מתיבה זו ו/או להיכנס לחשבונם בכדי להעביר דואר ו/או מסמכים ו/או משימות ו/או אנשי קשר ו/או כל מידע אחר ו/או להשתמש בכל שירות הניתן במסגרת שירות הדואר של נענע 10 תחת כתובת המייל המקורית שלהם. בנוסף, לא יוכלו המשתמשים לצפות בתכנים או בכל מידע שהוא השמורים בתיבת הדואר האמורה, בכפוף למפורט להלן.

להלן דרכי הפעולה האפשריות מבחינתכם:

• עד יום 31.8.2014 תוכלו להיכנס לתיבת הדואר של נענע10 ולשמור את החומרים המצויים בתיבה בתיקיות ייעודיות במחשב הביתי שלכם. לאחר יום 31.8.2014 לא יהיה ניתן עוד לפעול בדרך זו.
    • החל מהיום הנכם יכולים לפתוח תיבת דואר חלופית בשרתי outlook.com של חברת מיקרוסופט (התיבה תכונה בשם חדש, ולא בשם של תיבת הדואר בנענע10). כמובן שעומדת לכם האפשרות גם לפתוח תיבות דואר חלופיות אחרות. אנחנו ממליצים לעדכן את אנשי הקשר שלכם בכתובת תיבת הדואר החלופית החדשה שתבחרו בהקדם האפשרי, ולפני יום 31.8.2014.
    • לאחר יום 31.8.2014 ועד יום 31.8.2015, תוכלו להעתיק את תוכן תיבת הדואר של נענע10 לתיבת דואר חלופית של חברת מיקרוסופט, תוך שימוש בשם המשתמש והסיסמא הקיימים שלכם לתיבת הדואר בנענע10. לאחר יום 31.8.2015 לא יהיה ניתן עוד להעתיק את התכנים מתיבת הדואר של נענע10 ואלו ימחקו כליל.
    • החל מהיום ועד ליום 31.8.2014 תוכלו להפעיל שירות "עקוב אחרי" מתיבת הדואר בנענע10 לתיבת דואר חלופית לבחירתכם. שירות זה יתבטל עם סגירת תיבת הדואר של נענע10, ביום 31.8.2014.

להסברים מפורטים לעניין דרכי הפעולה האפשריות אנא ראו מסמך "שאלות ותשובות" וכן מסמך הדרכה המצורפים למייל זה.

שימו לב! משלוח מיילים אל ומכתובת המייל המקורית של נענע10 לא יתאפשר תחת התיבה החדשה החל מיום 31.8.2014 ועל-כן הנכם מתבקשים לעדכן בקרב הנמענים ואנשי הקשר שלכם את פרטי תיבת הדואר החדשה שלכם לפני יום ה-31.8.2014.

כמו כן, שימו לב, כי בהתאם לתנאי השימוש בשירות הדואר, בחלוף 12 חודשים מיום ה-31.8.2014, היינו ביום 31.8.2015, ימחק מלוא המידע והחומרים אשר נשמרו בתיבות הדואר של נענע10, ולא נשמרו באמצעים החלופיים המפורטים לעיל, ולא ניתן יהיה לשחזר מידע זה. תשומת לבכם כי לא תינתן התראה נוספת לפני יום 31.8.2015.
    אנא היערכותכם לכך בהתאם.

לא תינתן הודעה נוספת פרט להודעה זו.
    בברכה,
    נענע10.

יש לי באיימיל הרבה מאוד אימיליים שזה כול כך חשוב לי שאני אבוד עצות ואין לי מה לעשות אשמח הם תעזרו לי מה לעשות?
    F-15
    חבר

יש לך שם פירוט מלא של דרכי פעולה, זה לא מספק אותך?

נענע10
    חבר

התכוננתי שאני רוצה לשמור את איימילם אבל התכונה שלהם לא עובדת לי! אם יש עוד תוכנה שמספקת גיבוי לאימיליים????

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.