פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה smart hard disk error This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 8 months by שרון פורטנוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 10 בספטמבר 2015 בשעה 10:19 #58044 m_avronחבר שלום. אתמול בערב באפון פתאומי הופיע על המחשב של מסך כחול וישר לאחריו המחשב נכבה ונדלק מחדש. אך מהרגע שהוא נדלק מופיעה לי תקלה smart hard disk error <hard disk <301 הוא נותן לי אפשרות לSYSTEM DIAGNOSTICS ומראה שהזכרון מערכת תקין אבל יש בעיה כלשהי בדיסק קשיח. יש דרך לבדוק מה הבעיה ולתקן אותה או שה אומר טוטאלוסט וצריך להחליף דיסק קשיח? תודה רבה על העזרה! 10 בספטמבר 2015 בשעה 10:22 #58045 m_avronחבר וכמובן שכחתי.. המחשב הוא HP PAVILION G SERIES I3 6G 13 בספטמבר 2015 בשעה 11:05 #58048 אברהםחבר שלום. הדרך לבדוק את זה, זה באמצעות תוכנה לבדיקת סקטורים בדיסק הקשיח. זו תוכנה שצריכה להיות מופעלת מהBOOT (כלומר- בעליית המחשב, לא דרך וינדווס). אם אתה מתמצא בענין תנסה להשיג דיסק hirens boot . אם לא- תפנה לטכנאי מחשבים.. שנה טובה. 18 בספטמבר 2015 בשעה 13:36 #58059 שרון פורטנויחבר תוריד תוכנה HBCD. תצרוב על דיסק או ע"י USB. תפעיל את המחשב ותכוון הפעלה מהקובץ (כמו התקנת מערכת הפעלה) HBCD זו תוכנה המפעילה מחשב ללא דיסק קשיח אם אפשרויות בסיסיות (מבוסס PX) לאחר מיכן דרך "המחשב שלי" כנס לכוננין ותעביר את המידע למקום אחר לגיבוי. בסיום יש כמה אפשרויות לתיקון ושחזור הדיסק קשיח ע"י HBCD. מצרף לינק http://www.hirensbootcd.org/download/ בהצלחה. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר