פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה לאחר שידרוג ל-windows 10 This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 4 months by איתן. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 4 בדצמבר 2015 בשעה 15:01 #58272 shachar1425חבר שלום לכולם שדרגתי מ-windows 7 ל-windows 10 וכשאני פותחת את המחשב כל השולחם עבודה נראה שחור גם את השורה של ההתחל לא רואים. אני יכולה לפתוח את המנהל משימות בעזרת ctrl+alt+delete ואז דרך זה לפתוח תוכנות מסוימות. אני לא מצליחה למצוא את כל המסמכים ושאר הקבצים. מישהו יודע מה אני יכולה לעשות? 4 בדצמבר 2015 בשעה 15:49 #58273 Mohamad Abassחבר האם שדרגת דרך האייקון שבשורת המשימות ? רק שתדעי שהשדרוג ניתן לבטלו ולחזור ל WIN7 המדריך בלינק http://gadgets.ndtv.com/laptops/features/how-to-downgrade-from-windows-10-to-windows-7-or-windows-81-724484 גם כן השדרוג ניתן לשנה חינם אחר כך תצרכי לשלם עבןר רישיון אישית לא התלהבתי יותר מדי מהגרסה פשוט החזירו את כפתור התחל לא מעבר , למשתמש ביתי עסקי זה לא נותן הרבה לכל שאלה אני כאן המשך יום נעים 27 בינואר 2016 בשעה 13:43 #58456 איתןחבר שלום. יש לי את אותה בעיה בדיוק. אני לא מעוניין לחזור ל 7, חוץ מזה ההסברים בקישור לא מועילים כי כמו ששחר ציינה המסך שחור ואין גישה לשום דבר חוץ ממנהל המשימות. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר