פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › האם ניתן להעביר דיסק קשיח הכולל מערכת הפעלה בין מחשבים? This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 5 months by Mohamad Abass. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 26 בדצמבר 2015 בשעה 17:58 #58343 Roykyחבר לפני כחצי שנה החלפתי את הדיסק הקשיח במחשב הנייח שלי לדיסק SSD. ביצעתי התקנה מחודשת של כל המחשב לרבות מערכת הפעלה (win7 64) ותוכנות אחרות. כעת אני שוקל לרכוש מחשב חדש ללא דיסק נייד. האם אוכל להעביר את ה- SSD למחשב החדש בלי צורך להתקין את כל התוכנות מחדש? 27 בדצמבר 2015 בשעה 17:47 #58344 אברהםחבר אני אישית עשיתי את זה וזה עבד יופי. העברתי דיסק ממחשב נייד טושיבה למחשב נייד לנובו. אני מניח שאם יש הבדלי חומרה משמעותיים זה לא יעבוד, אבל אפשר לנסות. 28 בדצמבר 2015 בשעה 20:20 #58347 Mohamad Abassחבר מומלץ לעשות SYSPREP לניקוי הגדרות חומרה קישור איך לעשות http://www.thewindowsclub.com/the-system-preparation-tool-sysprep-in-microsoft-windows-7 בהצלחה מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר