פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › sql express This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 11 months by aysk123. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 29 ביוני 2008 בשעה 10:43 #5820 aysk123חבר שלום וברכה ,אשמח ואודה לכל מי שויענה לשאלתי. התקנתי את הSQL EXPRESS על מחשב המחובר לרשת. בכניסה במשתמש ADMIN (משתמש ראשי) הכל עובד מצוין. אך בכניסה במשתמשים אחרים (הכונה למשתמשי רשת) מוצגת לי הודעת השגיאה הזו: Create failed for Database 'uuuuuu'. (Microsoft.SqlServer.Express.Smo) —————————— ADDITIONAL INFORMATION: An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.Express.ConnectionInfo) —————————— CREATE DATABASE permission denied in database 'master'. (Microsoft SQL Server, Error: 262) 30 ביוני 2008 בשעה 10:19 #5850 aysk123חבר אני מאוד מעריך את הענין, שכל כך הרבה אנשים טרחו לפחות לפתוח את ההודעה שלי. אך אין אף אחד שיכול לעזור לי? 30 ביוני 2008 בשעה 17:16 #5887 יניבמנהל בפורום נסה את פורום SQL של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/israel/communities/newsgroups/dgbro wser/default.mspx?dg=microsoft.public.il.hebrew.sqlserver&am p;lang=he&cr=IL 1 ביולי 2008 בשעה 10:41 #5904 aysk123חבר דבר ראשון, תודה ישר כח!!! דבר שני, אם משהו נתקל פעם בבעיה זו אז הפתרון הוא כך: הבעיה היא באמת בעיה של הרשאות, מה שצריך לעשות זה להכנס למאפיני הCONECT ושם בLOGIN במאפיני כל המשתמשים לסמן את המאפין SYSADMIN. לא נתנת אפשרות יצירת מסד נתונים חדש, אך נתנת אפשרות הוספת טבלות שאילתות וכו'. בסופו של דבר, זה בד"כ האפשרות שבאמת נרצה. יום נפלא לכולם, ושוב תודה ליניב. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר