פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הפסקת סנכרון בין gmail ל outlook
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 1 month by
kerenf.
-
מאתתגובות
-
27 באפריל 2016 בשעה 08:47 #58642
kerenf
חברהיי.
יש לי כתובת מייל בgmail שאני צריכה "לפנות" אותה.
הכנסתי אותו לתוך ה outlook- כולו הועבר.
עכשיו אני רוצה למחוק בו את כל ההודעות ,אבל שהן יישארו לי ב outlook (כלומר: יימחקו רק בדפדפן).
יש אופציה לעשות דבר כזה?תודה רבה
27 באפריל 2016 בשעה 13:59 #58643הילה
חברשלום,
אשמח אם תוכלי להסביר למה את רוצה "לפנות" את כתובת הג'ימייל שלך?
כלומר למה לך למחוק אותן מהממשק באינטרנט??לשאלתך, מה שאת יכולה לעשות זה להגדיר בג'ימייל שמעכשיו כל ההודעות שתקבלי יעברו לכתובת האאוטלוק שלך
ואת הישנות , בג'ימייל, את יכולה למחוק אם זה ממש מפריע לך (אבל באמת מעניין למה את רוצה למחוק).
(במצב כזה את גם תעני למכתבים מכתובת האאוטלוק שלך)דרך נוספת זה פשוט להמשיך להשתמש בג'ימייל שלך מתוך האאוטלוק, ולהגדיר שלא ישאר עותק בג'ימייל באינטרנט ופשוט לא להכנס לממשק האינטרנט.
27 באפריל 2016 בשעה 16:43 #58644kerenf
חברהכתובת היא של העבודה,ואחרי שעזבתי הם מבקשים אותה בחזרה (חסר טעם ומוזר,אני יודעת).
העברתי הכל לאאוטלוק כי יש לי חומר חשוב שם (חשבוניות וכו').
אבל אם אני מוחקת משהו מהדפדפן-הוא כמובן נמחק גם מהאאוטלוק.
לא מעוניינת בהודעות שיכנסו אליו בעתיד,רק בישנות.27 באפריל 2016 בשעה 17:19 #58645הילה
חברמה? זה ממש מוזר . זה ג'ימייל לעסקים?
אם זה ג'ימייל לעסקים אז יש הגיון במה שהם דורשים אבל אם זו סתם כתובת ג'ימייל רגילה אז זו בקשה מוזרה לפנות אותה…בכל מקרה, גם אם העברת את הכל לאאוטלוק אני מציעה לך להוציא הדפסה (במדפסת) של כל מה שחשוב לך. כך יהיה לך עותק נוסף.
אל תסמכי שזה ישאר באאוטלוק. גם שם עלולות להיות בעיות.אם את רוצה רק את ההודעות הישנות שלך אז לדעתי כדאי לך בכלל להעביר הכל לכתובת ג'ימייל אחרת שתהיה רק שלך אישית ובה תגבי הכל. אל תעבדי באאוטלוק. זו ההמלצה שלי.
אם את בכל זאת מעוניינת בתוכנת דואר כמו אאוטלוק אז יש למשל את thunderbird המעולה.28 באפריל 2016 בשעה 00:33 #58646Ravok
חברהיי,
דרך פשוטה ללא להיכנס להגדרות pop3 והסרה מהשרת.
לאחר שכל החומר מופיע לך ב outlook, ליצור קובץ pst חדש ונקי על המחשב:
http://www.tech-recipes.com/rx/4568/outlook-2010-how-to-create-a-new-outlook-data-file-pst/
או ללכת לקובץ > הגדרות חשבון > קבצי נתונים > להוסיף משם קובץ חדש.
לאחר מכן, תוכלי לראות ב outlook את חשבון הדואר שלך ומתחתיו את קובץ הנתונים שיצרנו.
סמני את המיילים/התיקיות שברצונת להעביר, קליק ימני > העבר > העבר/העתק לתיקיה אחרת > בחרי את קובץ הנתונים החדש / תיקיית יעד בקובץ הנתונים החדש.לאחר העברת/העתקת החומר הוא יהיה שמור לך בקובץ נתונים נפרד על המחשב המקומי ללא תלות בחשבון ה gmail.
**מומלץ לבצע העתקה ולא העברה למניעת איבוד חומר במקרה של תקלת תקשורת.
**מומלץ לגבות את קובץ הנתונים המקומי למקרה שתהיה תקלה בדיסק/מחשב (לא יהיה גיבוי למיילים הללו בשום מקום אחר).Ravok 2016-04-28 00:35:32 1 במאי 2016 בשעה 13:30 #58651kerenf
חבראלפי תודות.הצלחתי.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.