פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › העתקת קובץ MP3 This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 years, 8 months by אברהם. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 3 באוגוסט 2016 בשעה 18:53 #58804 nogafriederחבר שלום רב, אני מנסה להעתיק קובץ MP3 ומקבלת את ההודעה הבאה: "הקובץ גדול מדי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד" הקובץ בגודל 14GB אני מנסה להעתיק אותו לדיסק חיצוני עם קיבולת גדולה וגם לדיסק און קיי חדש עם קיבולת של 64GB אגב, לא ניתן להעלות את קובץ התמונה עם הודעת השגיאה שאני מקבלת, לפורום זה. לתשובתכם אודה. נגה 3 באוגוסט 2016 בשעה 20:49 #58805 אברהםחבר תבדוק מה מערכת הקבצים של הכונן אליו אתה מבקש להעביר את החומר. אם זה סוג FAT32 , זה אכן לא מתמודד עם קבצים מעל 4GB. במקרה כזה צריך להמיר את הכונן למערכת קבצים מסוג NTFS. ראשית תבדוק, ואם אכן זו הבעיה אנא דווח. (לבדיקה, עמוד עם סמן העכבר על הכונן> מקש ימני> מאפיינים> מערכת קבצים) 3 באוגוסט 2016 בשעה 21:26 #58806 nogafriederחבר אכן בדקתי ומערכת הקבצים הינה FAT32כיצד ממירים את הכונן למערכת קבצים NTFS ? בתודה מראש 11 באוגוסט 2016 בשעה 17:58 #58820 אברהםחבר היי, סליחה על העיכוב אם מדובר בכונן שאפשר למחוק את תוכנו, זה הכי קל: קליק ימני על הכונן> איתחול> בקטגוריה 'מערכת קבצים' לבחור NTFS > התחל. אם מדובר בכונן שאי אפשר למחוק את תוכנו, צריך להפעיל פקודת דוס: ראה הוראות באשכול הזה. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר