שלום,
בחדר העבודה שלי אני משתמש ב-3 מחשבים: אחד עם Windows 10 Home, השני Windows 7 Ultimate והשלישי Widows 7 Home. הם מחוברים ביניהם ברשת בשיטת WORKGROUP (שלושתם כמובן משויכים לאותה קבוצה).
עד לאחרונה שררה הרמוניה, כולם דיברו עם כולם ללא צורך בשום סיסמא או זיהוי. לאחרונה Windows 10 השתדרג מגרסה 1511 ל- 1607 ועכשיו הוא דורש משני החברים האחרים סיסמא כדי לתת להם להתחבר אליו. הוא מצדו יכול להתחבר איליהם ללא כל סיסמא, והם מדברים ביניהם ללא בעיות. אני היחיד שעובד בחדר, ואני לא צריך שום סיסמא שתגן עלי מפני עצמי ותעכב אותי בעבודה.
איך אני אומר ל- Windows 10 להפסיק לבלבל את המח ולתת לשניים האחרים להתחבר אליו. לחילופין, איך אני קובע לו סיסמא עבור ה- WORKGROUP (היום אין לי סיסמא ל- Login או לרשת (פרט לסיסמאות הרגילות לספק האינטרנט, אתרים שונים וכד').
תודה,
משה