פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעייה בשליחת מייל This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 11 months by blue. מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) מאת תגובות 8 ביולי 2008 בשעה 06:56 #6246 רדןחבר שלום רב, כשאני כותב מייל ומצרף תמונה בגוף המייל אלה שמקבלים את המייל לא רואים את התמונה אלה ריבוע עם X קטן בצבע אדום. גם כשאני מעביר מייל שקיבלתי עם תמונה אלה שמקבלים ממני לא רואים את התמונה. אשמח לקבל פיתרון תודה, רדן 8 ביולי 2008 בשעה 20:11 #6280 אבי לוימנהל בפורום העברת תמונות וקבצים עדיף שיעשו בדרך של צירופם למייל ולא ע"י הדבקתם לגוף ההודעה. לעיתים בעיקבות תוכנה שמותקנת אצלך אייקונים \ מחוות ודברים דומים יראו ויהיו נגישים. אך במחשב אחר ללא אותה תוכנה, יתקבל ה- X אדום שציינת. 8 ביולי 2008 בשעה 20:46 #6284 רדןחבר תודה על התגובה. אם אני מבין נכון הבעיה היא לא אצלי? התמונה שאני מעוניין לשלוח היא הלוגו של החברה שלי וכול מייל שאני מוציא אני מעוניין שלוגו זה יופיע. האם יש דרך לעשות כך שכול מי שמקבל ממני מייל יוכל לראות אותו? תודה. 8 ביולי 2008 בשעה 21:09 #6286 אבי לוימנהל בפורום כעיקרון כן. ניתן לשתול לוגו בחתימת הדואר או בראש מסמך וורד. 9 ביולי 2008 בשעה 10:40 #6303 רדןחבר תודה, נזכרתי ששלחתי לעצמי דואר וגם במקרה הזה קיבלתי עם X למרות ששלחתי עם תמונה. איך זה אפשרי אם הבעייה לא אצלי? 9 ביולי 2008 בשעה 22:05 #6324 blueחבר זה מטעמי בטיחות, אז ברירת המחדל של התוכנת לקוח לקריאת מיילים חוסמת אותם את התמונות לדוגמא : ברירת המחדל כאשר אני מקבל את המיילים: ואחרי שלחצתי על הסימון הכחול שסימנתי שאומר : "תמונות מסוימות נחסמו כדי למנוע מהשולח לזהות את המחשב שלך. לחץ כאן להוריד תמונות. " אז זו התוצאה: מאת תגובות מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר