פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה נדירה This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 11 months by יצחק. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 13 ביולי 2008 בשעה 11:01 #6438 יצחקחבר דגמתי סרטון בתוכנה EDIUS 4.54 כקובץ AVI לאחר עיבוד ורינדור העברתי את הקובץ לתוכנה שיודעת לעשות {צפטרים} Ulead DVD Workshop 2 ופה ניתקלתי בתופעה מוזרה הסירטון התהפך במאה ושמונים מעלות {פשוטו כמשמעו} זאת הפעם הראשונה שאני ניתקל בתופעה כזאת למרות שאני עוסק בתחום העריכה כבר המון זמן מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש: BARAKUSH 13 ביולי 2008 בשעה 18:19 #6449 blueחבר אולי אם תנסה לעשות זאת שוב זה יעזור ? 14 ביולי 2008 בשעה 18:02 #6517 אבי לוימנהל בפורום מהכרות עם תוכנת העריכה הזאת, קפצ'ר לא אמור לגרום לתופעה שציינת. גם לאחר רינדור, מעולם לא שמעתי על כך. נראה לי שתוכנת הצ'פטרים בה השתמשת גרמה להיפוך הזה. האם יש לך אפשרות לשמור את הקובץ בפורמט שונה \ לנסות לערוך ללא שימוש בתוכנת הצ'פטרים \ לבצע היפוך מסך בעריכה ? 15 ביולי 2008 בשעה 11:41 #6545 יצחקחבר תודה למשיבים ניסיתי את כל האופציות שציינתם כולל הסרה של התוכנה והתקנתה מחדש וזה לא עזר לצערי. כנראה שהאופציה האחרונה תיהיה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש תודה:BARAKUSH מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר