עזרה בתוכנת microsft outlook

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים עזרה בתוכנת microsft outlook

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

ערב טוב חברים מזמן לא ביקרתי פה האמת כי לא היה לי מחשב  רכשתי מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם, הבעיה היא כך לא הספקתי לגבות את כל החומר שהיה לי בתוכנת הדואר שלי, הרכבתי את הכונן הקשיח בתוספת על המחשב החדש, ורציתי לדעת היכן אני יכול למצוא את ההודעות הישנות ששמרתי ב: microsft outlook הישן. בכוונה עדיין לא ניקיתי אותו עדין. אודה לכם על התשובה

אבי לוי
    מנהל בפורום

הכונן הישן פורמט ?

אריאל
    חבר

ב Tools -> Options-> Maintenance ולחץ על כפתור Store Folder. התוכנה

תציג בפניך את המיקום המדוייק שבו מאוחסנים כל הקבצים שלך

אריאל קודם כל תודה על העזרה אבל כנראה שלא הבנתם את השאלה שלי, הבעיה שלי היא כזאת יש לי שני כוננים C + D כאשר על D יש את הקבצים הישנים של microsft outlook

ושם יש את אנשי הקשר והמסמכים האחרים ששמרתי בתוך התיקיות, דרך אגב שפת ההפעלה היא עברית

אבי לוי
    מנהל בפורום

עדיין מתקשה להבין.

על כונן D מותקן אופיס ?

האם ביצעת ייצוא לקובץ של כתובות \ מייל \ אנשי קשר ?

חדד את השאלה.

אריאל
    חבר

אז תעשה חיפוש קבצים שהסיומות שלה זה : *.pst. *    wab

Rush אני מחדד את השאלה ומסביר שוב, האופיס הישן מותקן על גבי כונן D האופיס החדש מותקן על גבי C עכשיו השאלה, היכן אני מוצא ב D את הקבצים הישנים של האופיס (תוכנת הדואר) ואריאל אני אנסה לחפש גם לפי התשובה האחרונה שנתת לי.

אבי לוי
    מנהל בפורום

פתח את האופיס על כונן D > עבור לאאוטלוק > לחץ למעלה על קובץ > ייבוא \ ייצוא > בחר בייצוא > בחלון שיפתח בחר את סוג הקובץ ואת מקום השמירה שלו.

חזור על אותן הפעולות הפעם בלשונית אנשי קשר.

פתח את אופיס בכונן C > לחץ על קובץ > ייבוא > המשך ונווט למקום בו הקובץ הקודם נשמר.  אשר וחזור על הפעולה עם אנשי הקשר והכתובות.

תודה רבה אפשר לסגור

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.