פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיות במדפסת HP2210 This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 8 months by אריאל. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 27 באוגוסט 2008 בשעה 15:50 #8485 israeli100חבר שלום . יש ברשותי מדפסת HP2210 שכאשר לוחצים על הדפסת מסמך (לא משנה באיזה פורמט) ,המדפסת גורפת דף ריק ולא מדפיסה . המדפסת תקינה משום שניסיתי אותה על מחשב אחר והכל עובד בסדר . במחשב שבו יש את הבעייה , ניסיתי למחוק את ההתקנה גם מהProgram Files וגם בדרך הרגילה ל הוספה או הסרה וזה לא עוזר .כמובן שהתקנתי לאחר מכן בדרך הרגילה. האם יש דרך אחרת במקום לפרמט את המחשב או לבצע שיחזור ? תודה !!! 27 באוגוסט 2008 בשעה 18:46 #8497 אריאלחבר תוודא שיש צבע… שהכל מחובר כמו שצריך..הכל יושב טוב בפנים… תנסה להוציא דף נסיון ולראות אם הוא מדפיס 27 באוגוסט 2008 בשעה 19:08 #8499 israeli100חבר שלום אריאל . כמו שציינתי לפני כן, כאשר אני מחבר את המדפסת למחשב אחר הכל עובד כשורה , מדפיס מצויין . אך במחשב הנוכחי , דפים רגילים הוא לא מדפיס ,פשוט רק גורף אותם ומוציא דף ריק . עמוד ניסיון הוא כן מדפיס תקין . קבצים אחרים כגון : JPG, DOC, TXT וכו' הוא לא מדפיס כלל. אני מודע לכך שזה נטו הגדרות במחשב הנוכחי מה יכולה להיות הבעייה ? 27 באוגוסט 2008 בשעה 19:49 #8502 אריאלחבר כנס להתחל>הגדרות>תסמן את הסמל של המדפסת>מאפיינים ושם תשווה את ההגדרות עם המחשב התקין מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר