חדר למחשב כנראה "חיידק"-עזרו לי בבקשה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים חדר למחשב כנראה "חיידק"-עזרו לי בבקשה

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    לינדה
    חבר

בזמן עבודה במחשב לא באינטרנט,אך תמיד מחוברת,קפץ חלון ובו כתוב שעליי לעדכן את האנטי וירוס שלהם ופחדתי מאוד מזה לכן לא אישרתי ומאז כל הזמן אני מקבלת חלון ענק עם התראה באנגלית "אזהרה המחשב שלך בסיכון".חיפשתי לאן זה נכנס מחקתי לפי השם והמס' מאהיכן שראיתי ועדיין ההתראה הזו קופצת לי, עכשיו התווסף גם חלון התראה בעברית שהמחשב שלי בסיכון והוא יכבה תוך 60 שניות.ניסיתי לבצע שחזור מערכת לתקופה מוקדמת יותר ולא ניתן היה לא להתקדם בימים ולא לבחור תאריך שרצוני בו.הזמן נגמר והמחשב נכבה.

אריאל
    חבר

איזה אנטי וירוס יש לך??

ואת צריכה לעדכן את האנטי וירוס כי המחשב שלך יהיה חשוף לוירוסים

אני ממליץ בחום

yuda
    חבר

בדקי אם זה קורה לך גם במצב בטוח(safe mode).

כדי להפעיל את המחשב במצב בטוח:

א.הפעילי את המחשב מחדש.

ב.לחצי על מקש F8 עד שיפיע לך מסך אם כל מיני אפשרויות.

ג.בחרי (בעזרת החיצים במקלדת) באפשרות Safe mode(למעלה).

אם זה לא קורה במצב בטוח תתקיני אנטי וירוס חדש(או שתעדכני את הישן) במצב בטוח.

לינדה
    חבר

שלום לכל המנסים לעזור.כרגע אני משתמשת במחשב לא שלי כי שלי עדיין מושבט ומשובש, אין לי אפשרות לקבל מיילים לכן אשמח לעזרא באתר. האנטי וירוס שיש לי הוא COMODO

בכל פעם שאני מדליקה המחשב אני מקבלת הודעה שתוך 60 שניות יכבה המחשב וזאת הודעהמה"אוטור סיסטם 32 סרביס EXE בנתיים התקנתי את המנקה של SPYBOT_SDRESIDENT PROCESSES BLACKILSTER והוא הצליח לבצע חיפש בעיות וגם ביקשתי לתקן את הבעיות שמצא.היום המחשב במצב יותר טוב מקודם אומנם בהדלקה מופעה התראת 60 השניות ושאני דורשת לנקות בעיות הוא לא נכבה.אני אפילו הצלחתי להכנס למייל לראות חלק מהמייל עד ששוב המחשב נתקע.אין באפשרותי לכבותו בדרך הנכונה אלא ע"י כיבוי בלחיצת הכפתור.שוב מדליקה ושוב קורה אותו הדבר.מה ניתן לעשות בבקשה עזרו לי.תודה

אריאל
    חבר

http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=1863&K W=%EE%E7%F9%E1+%F0%EB%E1%E4 תיקראי את זה

לינדה
    חבר

מוזר ממצב בטוח שאני מנסה להתחבר לאינטרנרט להוריד אנטי וירוס חדש אני לא מצליחה.נכנסתי לחיבורי רשת ואין כאלה לא מראה כלל שאני מחוברת.מה קרה? מה עליי לעשות.אני עדיין במצב בטוח.

אריאל
    חבר

תתקיני גם את זה http://www.download.com/Ad-Aware-2008/3000-8022_4-10045910.h tml?tag=lst-1&cdlPid=10844457  תעדכני אותו ותבצעי סריקה

לינדה
    חבר

הי אריאל, המון תודה על כל דרך אפשרית שניסית לעזור. דרך אגב הורדתי את AD -WARE

אך עדיין יש בעיות מסרתי את המחשב למישהו שבתקווה שיצליח להשתלט על הצרה שנפלה עלי. במידה ואצטרך אותך אחזור אליך בבקשת עזרה. אני כרגע משתמשת במחשב של שכנה כדי לכתוב לך כי שלי מושבת עדיין…..המון תודה על ההתיחסות יישר כוח.

oded
    חבר

לידיעה כללית !!!!!!!

COMODO היא תוכנת חומת אש ולא אנטיוירוס.

יש צורך בהתקנת אנטיוירוס !!!!!!

יריב
    חבר

לא מאוד מצליח במבחני תוכנות האנטי וירוס אבל קיים

http://antivirus.comodo.com/download.html

לינדה
    חבר

היי אריאל, אתה עזרת מאוד מסתבר שזה מה שהייתי צריכה לעשות,קודם התקנתי REDCLEANER_SPYBOT בהמלצת שכן וזה התחיל לנקות לי כ-200 וירוסים זה לקח יום וחצי . לאחר מכן התקנתי אנטי וירוס של AVG דרך האתר שלכם(0.8). מחקתי את הCOMODO שאכן הוא חומת אש, ותודה לאל אחרי שבועיים של תקלות אני זוכה לשקט.

אך כן יש לי שאלה, באפשריויות על שולחן הע' אני מעונינת לשנות את שומר המסך לתיקיית התמונות שלי ואין בתצוגה כלל שומר מסך,זה הדבר היחידי שהשתנה לי.יש כן באפשרותי לשים תמונת רקע כאשר אני בוחרת תמונ וקובעת אותה כתמונת רקע. האם תוכל להסביר איך אני יכולה להגדיר שומר מסך כאשר בתצוגה זה לא מופיע?

שוב המון תודה וכל מי שנפגע מהוירוס שהיה לי רק סבלנות בסוף יש פתרון.תודה רבה גדולה….

אריאל
    חבר

אני שמח

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.