יש לי בעיה מאוד מוזרה אני פרמטי את המחשב שלי ועכשיו כשאני רוצה לפתוח מסמך או דף אינטרנט אני לא יכול לגלגל את העכבר כמו שצריך ולצפות בדף, זאת אומרת שאצל כל בית שיש עכבר עם גלגלת ואותו בנאדם רוצה לגלול לתחתית הדף הוא פשוט מגלגל את הגלגלת של העכבר למטה והדף יורד חלק , אצלי הבעיה היא שברגע שאני רוצה לעבור לתחתית הדף אז אני מגלגל את הגלגלת למטה אבל מה שקורה במסך הוא זה שהדף יורד למטה בגלים כאלה ואפילו אם אני לא עם הגלגלת של העכבר אז אני מנסה לרדת לתחתית הדף עם הפס הכחול בצד הוא עדיין יורד בגלים כאלה שאחר כך מכאיבים בעיניים, אני לא מבין איך זה קרה או מה גרם לזה לקרות.
אני לא חושב שזה בא מהדפדפן כי אפילו אם אני לא באינטרנט ואני סתם פותח איזה מסמך WORD ואני רוצה לרדת למטה או אפילו אם אני פותח תיקיות של שירים או סרטים וזה קשור לכל דבר שבו אפשר לרדת או לעלות בדף אני עושה את הפעולה ורואה גלים בפעולה
גם לי היה את התופעה הזאת לאחר פירמוט המחשב הייתי מוריד את הדפדפן למטה והיה יורד כמין גלים וזה קרה בגלל שלא בטוח פירמטטה את המחשב אלא אולי ביצעתה מחיצות תוודא לפני זה שכל מה שהיה במחשב נמחק ורק אז אם צריך תחזור לפרמט שוב פעם מקווה שזה הבעיה