פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שינוי גודל האייקונים בתיקייה מסויימת This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 9 months by jonp10. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 4 בספטמבר 2008 בשעה 16:10 #8936 jonp10חבר המקרה הוא לא דחוף ואפילו לא חשוב במיוחד זה רק למען האסתטיקה האם יש דרך מסויימת בה אני יכול להגדיל אייקונים בתיקייה(אחת, לא שכל גודל האייקונים במחשב ישתנה). אני כמובן לא מדובר על שולחן העבודה. יש לי windows XP. בכל מקרה גם אם אין דרך להגדיל אני אשמח לתשובה כזו(שלילית) רק על מנת שאני אפסיק לחפש. תודה מראש חברים 4 בספטמבר 2008 בשעה 18:15 #8940 yarongerstelחבר בתיקיה בשורת לחצנים רגילים יש לך תמונה של תיקיה עם דברים בתוכה תלחץ עליו ותלחץ"סמלים"(ותבדוק את הדברים האחרים..) 4 בספטמבר 2008 בשעה 18:44 #8943 jonp10חבר תודה אבל ניסיתי ואני רוצה את זה גדול יותר. אני מדבר בעיקר שה-Icons וה-Tiles (ב-Views) יהיו גדולים יותר אגב הווינדוס שלי באנגלית אז אם תוכלו להסביר זה יהיה נוח יותר אבל גם בעברית זה בסדר מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר