הורדתי איזה תוכנה למחשב עכשיו הוא ביקש ממני לעשות אתחול אז עשיתי ומאז כל פעם שאני פותח את המחשב מופיעה לי הודעה איך אני רוצה שהמחשב יופעל עם על מצב ביטוח או רגיל וכל השטיות האלה ולא משנה מה אני עושה הוא כל הזמן עושה לי אתחול מחדש עוד לפני בכלל שהוינדוס עולה..:(
חשבתי על אפשרות של פירמוט המחשב פשוט יש לי תמונות על המחשב ורציתי לדעת עם יש דרך לשמור את הזיכרון או לסדר את המחשב
1. אם אתה יכול לפרמט רק את הכונן של הווינדוס בהנחה שהתמונות שלך שמורות בכונן אחר. (למשל ווינדוס ב-C פרמט רק את C ולא את D).
2. יש תוכנה נהדרת שנקראת WIN_PE תראה אם יש לך איך להשיג אותה. היא מדמה את וונדוס ועוזרת לך להגיע לקבצים שלך מבלי להשתמש במערכת ההפעלה ווינדוס הרגילה שמותקנת ע"ג המחשב שלך.
3. חבר דיסק קשיח חיצוני שעליו מותקנת ווינדוס, הגדר אותו כמאסטר גם ידנית עם הג'אמפר וגם בביוס ואת הנוכחי שלך כ"סלייב" ואז תבצע גיבוי לקבצים החשובים לך. אח"כ יבוא שלב הפרמוט…
|קליק ימני על my computer-המחשב שלי , properties -מאפיינים , advanced -מתקדם, תחת startup and recovery – הפעלה ושיחזור, נלחץ על Settings – הגדרות תחת הסעיף- system failure -כשל במערכת ונוריד את V מ – automatically restart -הפעל מחדש באופן אוטומטי . אישור, אישור
בפעם הבאה שהמחשב יעשה ריסט הוא יתקע על המסך הכחול. תעתיק את כל המידע שיש שם,