תיקון קבצי מוזיקה שנוד32 זיהתה כנגועים

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים תיקון קבצי מוזיקה שנוד32 זיהתה כנגועים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ירון
    חבר

קרתה לי תופעה מוזרה ומרגיזה, מאז שהתקנתי את האנטיוירוס של נוד32 והיא הורידה איזשהו קובץ עדכון שלה, כל אבל פשוט כל קבצי המוזיקה במחשב שלי זוהו כנגועים בסוס טרויאני והכניסה אותם להסגר, הדבר שעשיתי היה לשחזר אותם מיד ולהסיר את הנוד32 ובמקומה התקנתי את מקאפי במנוי של בזק שכמובן לא זיהתה את הקבצים כפגומים, אך משום מה קרה דבר חדש, כל קובץ מוזיקה שאני מוציא מהמחשב, בין אם בצריבה לדיסק- mp3 ובין אם אני מוריד לנגן, אף נגן וקורא תקליטורים לא מצליח לקרוא את הקבצים בצורה תקינה, אלא כל שיר שאני משמיע נשמע מקוטע, אשמח מאוד אם תציעו לי פתרון מכיון שחבל לי על כל המוזיקה שיש לי, תודה רבה מראש

נ.ב. נדלקתי על הפורום הזה

mordechai
    חבר

ראשית אתה צודק פרום מדליק

1)כרטיס קול מיתחמם לבדוק טמפרטורה.

2)כרטיס קול לא תקין לבדוק אותו

3)הפלייר שאתה משתמש בו לא בסדר להחליף פלייר{כמו בי אס פלייר הבנת?]

ירון
    חבר

נו באמת

אתה כנראה לא קראת את כל ההודעה שלי לפני שענית, מכיון שכתבתי שהבעיה מופיעה גם בדיסקים שאני צורב מהמוזיקה הנגועה, וגם בנגנים שאני מעביר אליהם חומר, ובכלל הבעיה העיקרית מתבטאת בכך שהנוד מזהה את כל הקבצים כנגועים, אז בקיצור תודה על הרצון הטוב אבל כנראה שהתבלבלת וענית לי תשובה המיועדת לשאלה שונה.

מישהו בכ"ז יכול לעזור לבעיה שלי?

sonic
    חבר

לפני שניכנס לעומק הבעיה…

טענת שהצלחת לשחזר את קבצי המוסיקה והם גם לא מזוהים כנגועים אך לא אמרת אם הם נשמעים היטב במחשב? (לפני העברה לדיסק או לmp3)

נסה עוד משהו..

תוריד קובץ מוסיקה חדש למחשב והכנס לתקיה שונה על מנת לא להתבלבל עם הקודמים ותעביר אותו לMP3 ותבדוק איך הוא נשמע…

sonic2008-9-28 0:59:31

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.