פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מאתר רשתות אלחוטיות לא פועל This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 8 months by דותן כהן. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 26 בספטמבר 2008 בשעה 19:58 #9711 דליתחבר יש לי נייד HP PAVILION 1600EA . כפתור הרשתות האלחוטיות בכוון הנכון אבל הנורית כתומה ולא כחולה ואין איתור של רשתות אלחוטיות. רשת נייחת עובדת. הסרתי והתקנתי מחדש את תוכנת HP WIRELESS ASSISTANT 2.00 G2 אך זה לא הועיל. מ"ה WINSOWS XP. תודה 1 באוקטובר 2008 בשעה 15:09 #9959 דליתחבר אני מבינה שזה אתר אליטיסטי! לחדשים לא טורחים לענות!!! 1 באוקטובר 2008 בשעה 15:33 #9962 דותן כהןחבר דלית לא מקובל להתבטא כך – לא תמיד הזמינות למענה מהירה לצערי אבל עונים לך ברגע שיש מישהו שמבין בנושא האמור תנסי לעבוד מול האשף של windows ולא של HP האם את רואה כרטיס רשת אלחוטי ברגע שאת נכסת ל התחל > לוח בקרה > רשת תשלחי לי צילום מסך אני אישית לא אהיה כאן עד הערב אבל לאחר שתשלחי יענו לך מנהלים או גולשים מוכשרים חג שמח מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר