פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 22 סה״כ) 1 2 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון מחשב נדלק חשמלית אך לא עולה כלום על המסך ואין את הצפצוף הרגיל שתמיד יש נפתח על ידי תמר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 6 years, 10 months תמר שני מחשבי PC נדלקים חשמלית אך ללא תצוגה או צפצוף המעיד על אתחול נפתח על ידי תמר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 9 years, 2 months תמר מחשב נתקע נפתח על ידי איתן בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 9 years, 3 months תמר מחשב PC לא עולה לאחר לחיצה על כפתור הדלקה ורק עושה צפצוף ארוך נפתח על ידי תמר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 9 years, 5 months תמר הדואר שאני שולח לגימייל הולך לדואר זבל נפתח על ידי מאור משה בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 10 years, 1 month maornofey מה זה דיסק בוט נפתח על ידי hamma2400 בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 5 לפני 10 years, 11 months נענע10 הוספת זכרון RAM נפתח על ידי תמר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 10 years, 11 months תמר "Display driver stopped responding and has recovered. Display driver Intel נפתח על ידי יואל בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 3 לפני 10 years, 11 months גל העברת מצגת פאוור פוינט לסרטון נפתח על ידי חיים בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 10 years, 11 months תמר תקינות ספקים של מחשבי פנטיום 4 נפתח על ידי תמר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 4 5 לפני 10 years, 11 months תמר מחשב נייד של HP לא מקבל זרם חשמלי נפתח על ידי תמר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 11 years אבי לוי בעייה בדפדפן נפתח על ידי tiger בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 11 years תמר כנראה כשל חומרה ב- MacBook Air נפתח על ידי תמר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 11 years, 8 months itsho Corrupted olepro32.dll file [בעיה נפתרה] נפתח על ידי תמר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 4 לפני 12 years, 1 month אבי לוי בעיית אתחול ושעון נפתח על ידי תמר בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 12 years, 2 months יניב מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 22 סה״כ) 1 2 ←