התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
יפעת
חברתודה על ההסבר המפורט לצערי עדיין לא עובד..
יפעת
חבראין לי מדבקה על המחשב הווינדוס המקורי הותקן לי במעמד רכישת המחשב בבאג.. אבל עברו 4 שנים מאז ובמעבדה ניסו לסביר לי שאין ווינדוס XP למחשב שלי רק וויסטה ובכלל חבל לשלם על זה והם יסדרו לי הכל.. מאז המחשב נתקע הרבה יותר ונהיו לי מיליון בעיות בגלל שהווינדוס לא אומת..
יפעת
חברבא לי למות.. איזה באלגן הטכנאי עשה לי במחשב! הכל היה חוקי והם שמו לי לא חוקי וכל המחשב קורס לי מול העיינים… אני יכולה לפנות אליהם ולדרוש חוקי? או לשחזר את מה שהיה לי? (אני לא יודעת איפה הדיסק)
יפעת
חברתודה רבה! האקספלורר הותקן ושונה לשפת הקודש! אבל עכשיו חלק מהווינדוס הפך לאנגלית…
יפעת
חבראני לא רוצה פיירפוקס יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שזה ישתנה??

יפעת
חברשלום לכולם, אחרי עדכון המחשב (מחקו לי הכללל) רציתי שוב להחזיר את המחשב למצב קודם,המחשב שלי כולו כך עושה רושם בשפה העברית אך כשאני מנסה להתקין אקספלורר 8 הוא נותן לי הודעה שאין תמיכה בשפת המערכת (זה כשאני מנסה להתקין את האקס' בעברית יש לציין שלא ניסיתי באנגלית ואני גם לא רוצה) מה אפשר לעשות?
יפעת
חברולמי שלא מבינה דברבתחום אשמח לקבל הסבר מפורט יותר…

יפעת
חברלשאלותך..
שאר ההתקנים מזוהים..
ורק התקן המצלמה אינו מופיע- הכונן לא מופיע.
אני מדליקה את המצלמה כמו שעשיתי עד היום כשחיברתי אותה למחשב
יש צליל מערכת ואישור על זיהוי חומרה חדשה והחומרה מוכנסת באופן תקין
האם ניסית לחבר את המצלמה לפורט USB חליפי למחשב ?-לא בטוחה שהבנתי…
החלפתי כבל..
ולא לא חיברתי למחשב אחר..
יפעת
חבראני לא מבינה גדולה.. בגיבוי הכוונה להעתיק הכל לדיסקים?
אני מפחדת לגרום לנזק במחשב משום מה חשבתי שזה יותר פשוט אין שינוי כלשהו בהגדרות שאני יכולה לעשות לפני?
יפעת
חבראני יודעת זה כונן F אבל הוא לא מופיע במחשב שלי.. איך מחזירים אותו?
יפעת
חברביצעתי את כל מה שנאמר.. אני לא יכולה לומר שחל שינוי.. אם יש עוד דברים שאפשר לעשות בבקשה תדריכו אותי..
יפעת
חברלא אני מחוברת ל015
יפעת
חברהמודם חדש הוחלף לפני פחות מחודש.. אני לא מבינה גדולה אבל המודם לא הבעיה לדעתי..
יפעת
חברסליחה מצאתי…
יפעת
חבראני ממש מצטערת אני לא מוצאת את האפשרות של הבדיקה.. אפשר להסביר לי שוב…

-
מאתתגובות