התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
חנניה
חברפתחתי EVENT VIEWER ואכן מופיעות שגיאות שמקורן ב WINDOWS UPDATE MANAGER ונראה לי שמספרן הוא כמספר הפעמים שכיביתי את המחשב בתקופה האחרונה. מה אני עושה עם אינפורמציה זו?
בהרצת העדכון און-ליין מתקבלת שגיאה עם קוד 800B0100. כשמפנים קוד זה למיקרוסופט הם טוענים ש System Udate Readiness Tool יפתור את הבעיה.הורדתי את הנ"ל ולאחר סריקת המחשב לעדכונים קיימים הוא מציע להוריד /להתקין Hotfix for Windows (KB947821) ולאחר אישורי הוא מנסה להתקין ונתקע (כך נראה לי) ובזה מסתיים ה Sessionחנניה
חברא. מצטער! אינני רואה הבדל בין הנחיות המדריך ל
START OR DISABLE SERVICESובין מה שעשיתיב. גם כאן לא מצאתי את הAUTOMATIC UPDATE SERVICEהאם תהיה זו חוצפה מצידי אם אציע להתקשר אליך טלפונית לקבלת הנחיות?חנניה
חברפשוט הוא לא מופיע ברשימת השירותים של ה
TASK MANAGERחנניה
חברRosenblaster שלום
נקטתי בפעולות הנ"ל שהמלצת פרט לAutomatic Update Servicesשלא מצאתי.בנסיון חוזר לטעון עדכוני ווינדוס קבלתי הודעת שגיאה :Failed: 1 updateCode 800B0100 Windows update encountered an unknown errorחנניה
חבראחלה! פתרת לי את הבעיה
אלף תודותחנניה
חברהחלפתי את העכבר ולמרבה הפלא בחיבור המיועד לעכבר במחשב (חיבור עגול) דרך מתאם ל USB העכבר אינו מגיב אך בכניסת USB רגילה – כן.
נראה לי שהעכבר המקורי דפוק ונראה לי שאמשיך לעבוד עם העכבר השני דרך USB אלא אם כן יש לך עיצה אחרת.תודה על כל פנים על עזרתך.חנניה
חברהחלפתי את חיבור העכבר דרך אדפטור (לחיבור עגול) לחיבור ישיר של העכבר לפורט USB
התופעה ממשיכה בתוספת צילצולי רקע מהמחשב – שאינני מבין מה מקורםחנניה
חברחיובי! עדכנתי את הדרייבר; הורדתי תוכנת MALWARE והרצתי על המחשב (נמצאו 8 רוגלות) אך התופעה עדין נמשכת
חנניה
חברנא הנחיותיך כיצד מעדכנים דרייבר של העכבר
העכבר הוא מתוצרת מיקרוסופט; מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimateחנניה
חבראני עובד בווינדוס 7 והצלחתי להתקין את העברית כפי שהצעת
תודהחנניה
חברשלילי! אין EN וכנראה שהעברית איננה מוגדרת.
מה עלי לעשות כדי להגדיר עברית?תודהחנניה
חברבכלל לא פתרת את הבעיה
הלינק שלך בסך הכל פותח את תוכנת הדואר של יאהוחנניה
חברכיצד מוסיפים תוכנות לאיתחול?
חנניה
חברקבלתי ואני מודה לתשובתך המהירה.
1. אחת התכניות שרציתי להסיר היא סקייפ אך היא אינניה מופיעה ברשימת ה MSCONFIG.2. כיצד אני מוסיף תוכניות לאתחול?3. תוכניות שביטלתי ב MSCONFIG עדין מופיעות ברשימהחנניה
חברהלינק שנתת מעביר למסך שכותרתו
Norton Removal Tool 2011.0.5.13
NORTON REMOVAL TOOL 2011.0.5.13אך בהפעלת "הורד" מתקבל מסךFACEMOODSשאין כל קשר בינו להסרת תוכנת נורטון.חזרתי על הפעולה בכל מיני ואריציות עם אותה תוצאה -
מאתתגובות